Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο «καταλυτικός παράγοντας» που φέρνει την παραμονή Κάρμο στον Ολυμπιακό ολοένα και πιο κοντά

Ο «καταλυτικός παράγοντας» που φέρνει την παραμονή Κάρμο στον Ολυμπιακό ολοένα και πιο κοντά
Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 - 19:32

Πολύ καλά τα νέα που έρχονται από την Ιβηρική Χερσόνησο, αναφορικά με το μέλλον του Νταβίντ Κάρμο στον Ολυμπιακό, ένα από τα θέματα των ημερών, τα οποία «καίνε» όσο τίποτα άλλο.

Όπως αναφέρονται σε δημοσιεύματα, όπως αυτό της «Mundo Deportivo», η Πόρτο «γλυκοκοιτάζει τον Μικαϊλι Φαγιέ, τον 19χρονο στόπερ που ανήκει στην Μπαρτσελόνα. Το Ισπανικό μέσο, μάλιστα, το πάει ένα «βήμα» παραπάνω.

Όπως αναφέρεται, ειδικότερα, η Πόρτο είναι διαθέσιμη να πουλήσει τον Κάρμο στον Ολυμπιακό, προκειμένου να διευκολύνει την έλευση του Σενεγαλέζου στόπερ που από το περασμένο καλοκαίρι αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα των «μπλαουγκράνα». Μάλιστα, η «Mundo Deportivo» κάνει λόγο για 12 εκατομμύρια ευρώ, συν 3 μπόνους, αναφορικά με το ποσό το οποίο θα μετατρέψει το δανεισμό σε κανονική μεταγραφή ο Ολυμπιακός.

Μάλιστα, τα 5 εξ αυτών αναμένεται να αποτελέσουν το δέλεαρ προς την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Φαγιέ και του 50% των δικαιωμάτων του. Επιπλέον, η Καταλανική εφημερίδα μιλά για εξοικονόμηση χρημάτων από πλευράς Πόρτο, μέσω της παραχώρησης του Κάρμο στον Ολυμπιακό.

Νέα τα οποία λειτουργούν ευεργετικά για την υπόθεση του Πορτογάλου στόπερ, που ο Θρύλος θέλει να κρατήσει πάση θυσία. Ο δρόμος «ανοίγει» και εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Σύμμαχος για όλα αυτά αποτελεί η επιθυμία του ίδιου του παίκτη, ο οποίος την περασμένη σεζόν έπαιξε σε 20 ματς και αποτέλεσε ηγετική φυσιογνωμία στο κέντρο της άμυνας των Πειραιωτών, παίζοντας καθοριστικό ρόλο, μέχρι και την κατάκτηση του Conference League.

Διαβάστε επίσης