Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Επιμένουν οι Ισπανοί για Χορδάν!

Επιμένουν οι Ισπανοί για Χορδάν!
Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 - 16:28

Ο Χουάν Χορδάν, είναι ένα από τα ονόματα που έχουν «συνδεθεί» με τον Ολυμπιακό, από την ισπανική «αγορά». Ο μέσος της Σεβίλλης, φαίνεται πως παραμένει στο στόχαστρο των Πειραιωτών σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα την ιστοσελίδα «todofichajes».

Μεταξύ άλλων, στο σχετικό ρεπορτάζ από την Ιβηρική, υπογραμμίζεται πως ο 29χρονος άσος, επιθυμεί διακαώς να παραμείνει στην ομάδα της Ανδαλουσίας, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2027.

Από την άλλη μεριά όμως, ο σύλλογος, του έχει διαμηνύσει ότι δεν τον υπολογίζει και σύμφωνα με το δημοσίευμα, αν δεν βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, μπορεί να περάσει όλη την επόμενη σεζόν στην εξέδρα! Αυτό, έχει οδηγήσει την πλευρά του παίκτη να αναζητά λύσεις και μία από αυτές μπορεί να είναι και ο Ολυμπιακός, του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, που είχε μαζί του τον Χορδάν, τόσο στην Έιμπαρ, όσο και στη Σεβίλλη. Οι Ισπανοί, γράφουν ότι η νυν ομάδα του, θα διευκολύνει το «αντίο» του παίκτη, ζητώντας 3.5 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

«Όπως ήδη αναφέραμε, στα χνάρια του μεσοεπιθετικού βαδίζει και ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ, ο οποίος θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση για να προσθέσει μια πολυτελή ενίσχυση. Άλλωστε, ήταν προπονητής του στην Έιμπαρ τον θέλει στο έργο του και μετά την κατάκτηση της Conference League έχουν καλύτερο μπάτζετ για να του προσφέρουν εγγυημένο συμβόλαιο. Η Σεβίλλη θα διευκολύνει τον αποχαιρετισμό του και η μεταγραφή του Χορδάν, δεν μπορεί να ξεπεράσει τα €3,5 εκατομμύρια, που είναι η τρέχουσα χρηματιστηριακή του αξία» ήταν το αναλυτικό ρεπορτάζ.

Διαβάστε επίσης