Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Οι Γάλλοι για Ελ Κααμπί και Φενέρ

Οι Γάλλοι για Ελ Κααμπί και Φενέρ
Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 - 12:15

Παίκτης της σεζόν 2023-24 του Conference League (και φυσικά, πρώτος σκόρερ) αναδείχθηκε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, μετά τα «πράματα και θάματα» που έκανε με τον Ολυμπιακό, κατακτώντας τον τίτλο με 11 γκολ. Γενικά, την περσινή -πλέον- χρονιά, ο Μαροκινός στράικερ μέτρησε 33 τέρματα με τον Θρύλο, σε 50 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Όπως είναι λογικό, ο «ερυθρόλευκος» επιθετικός, ο οποίος μεγάλωσε στη φτώχια και έκανε πολλές και διάφορες δουλειές (έπαιξε επαγγελματικά ποδόσφαιρο σε ηλικία 21 ετών), τράβηξε όλα τα βλέμματα της Ευρώπης πάνω του και προκάλεσε μεγάλο «θόρυβο» γύρω από το όνομά του, χάρη στη φοβερή σεζόν που πραγματοποίησε.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν δημοσιεύματα στη Γαλλία που αναφέρουν πως η Φενέρμπαχτσε έχει μπει γερά στο κόλπο της απόκτησης του. Είναι η τουρκική ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ψάχνει έναν... γκολτζή και η τουρκική ομάδα ήθελε να επισπεύσει την διαδικασία καταθέτοντας στον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρουσα προσφορά, χωρίς ωστόσο το δημοσίευμα να αποκαλύπτει ποια είναι αυτή.

Μάλιστα, το Foot Mercato τονίζει πως ο Ελ Κααμπί πλησιάζει στην επιστροφή του στην Τουρκία, ενώ η διοίκηση της Φενέρ ελπίζει το deal να έχει ολοκληρωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Διαβάστε επίσης