Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η σχέση του Γκαρθία με τον Ερνέστο

Η σχέση του Γκαρθία με τον Ερνέστο
Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 - 11:57

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ντάνι Γκαρθία και έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον ποδοσφαιριστή με τον οποίο συνεργάστηκε άριστα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Μάλιστα, ο «Τσιγκούρι» είχε μιλήσει για το μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού αλλά και τον Μικέλ Βέσγκα, με τον οποίο είχαν «φτιάξει» ένα σπουδαίο δίδυμο. «Αποκαλούμε ο ένας τον άλλο τρομοκράτες» λένε οι δύο παίκτες μεταξύ τους στα αποδυτήρια, ενώ ο Βαλβέρδε σχολίαζε μεταξύ άλλων πως: «Τους έχω δει καλά. Έπαιξαν ήδη μαζί στη Σεβίλλη, έκαναν και οι δύο ένα υπέροχο παιχνίδι και έπαιξαν και εναντίον της Ρεάλ και μου άρεσε. Είναι μια επιλογή που έχουμε και μας επιτρέπει επίσης να είμαστε δυνατοί και μετά να παίξουμε μπροστά γιατί ο Nτάνι Γκαρθία παίζει καλά, παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και ο Μικέλ Βέσγκα κάνει επίσης μια πολύ θετική σεζόν».

Yπενθυμίζεται πως ο Γκαρθία, σε περίπτωση που πιάσει… λιμάνι, δε θα χρειαστεί και ιδιαίτερο χρόνο, προκειμένου να μπει στο πνεύμα του 63χρονου προπονητή. Μπορεί να πέρασαν κάποια χρόνια από την τελευταία τους συνεργασία, αλλά η σχέση τους ήταν σπουδαία και δεν είναι τυχαίο πως σε πολύ πρόσφατες δηλώσεις του ο Ντάνι είχε υπογραμμίσει πως: «Υπάρχουν πράγματα, αλλά τίποτα δεν είναι αποφασισμένο ακόμα. Γνωρίζω καλά τον Μεντιλίμπαρ και είναι ένας αληθινός φίλος. Πάντα λέγαμε τα πάντα ο ένας στον άλλον. Ήμασταν μαζί στην Έιμπαρ (σ.σ. για τρεις σεζόν) όπου η ομάδα πήγαινε πολύ καλά, όπως τα πήγε περίφημα και τώρα στον Ολυμπιακό».

Διαβάστε επίσης