Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

O Mπα για το μέλλον του...

O Mπα για το μέλλον του...
Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 - 10:55

Για τον δανεισμό του στην Μπασακσεχίρ από τον Ολυμπιακό, μίλησε σε Μέσα της Σενεγάλης, ο Ουσεινού Μπα. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός πήρε αρκετά αγωνιστικά λεπτά με την τουρκική ομάδα και τόνισε στην ιστοσελίδα «wiwsport» για την παρουσία του στη γειτονική χώρα πως :

«Είναι μια ικανοποιητική αξιολόγηση για μένα. Μπόρεσα να παίζω τακτικά και να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του συλλόγου. Στόχος μου ήταν να ενσωματωθώ γρήγορα και να συνεισφέρω στην ομάδα, κάτι που έκανα με αποφασιστικότητα».

Συμπλήρωσε λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παίζει στην Ευρώπη, στο Champions League ή στο Europa League, προσφέροντας σίγουρη προβολή. Στην Τουρκία υπάρχει επίσης ισχυρός ανταγωνισμός με πολλές μεγάλες ομάδες. Στόχος μου ήταν να παίζω τακτικά και να δείχνω τις ικανότητές μου, σε όποια χώρα κι αν βρίσκομαι».

Επιπροσθέτως, ο Αφρικανός κεντρικός αμυντικός τόνισε για το μέλλον του στους συμπατριώτες του ότι: «Είμαστε σε πλήρη συζήτηση για το συμβόλαιό μου. Μιλάμε με τον σύλλογο και τους ατζέντες μου για να διερευνήσουμε όλες τις πιθανές επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της άσκησης της επιλογής αγοράς».

Αναφορικά με τις διακοπές του αυτό το διάστημα και τις ανάσες που παίρνει, ο Μπα κατέληξε: «Είναι μια σημαντική στιγμή για να ανακάμψουμε σωματικά και ψυχικά μετά από μια έντονη σεζόν».

Διαβάστε επίσης