Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απαραίτητη η κίνηση στα εξτρέμ

Απαραίτητη η κίνηση στα εξτρέμ
Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 - 10:35

Tην ώρα που οι ευρωκούπες του Ολυμπιακού σε Κόνφερενς και Youth League κάνουν το ταξίδι τους σ’ όλη την Ελλάδα, απ’ τον Εβρο μέχρι την Κρήτη, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ οφείλει να ασχοληθεί με σημαντικά ζητήματα, όπως είναι οι διορθώσεις στο ρόστερ εν όψει της επόμενης σεζόν.

Μία απ’ τις θέσεις που έχει ρίξει το βλέμμα του ο Βάσκος τεχνικός είναι αυτή του εξτρέμ. Με την υπόθεση του -ελεύθερου από συμβόλαιο- Γιώργου Μασούρα να μην είναι 100% ολοκληρωμένη, οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως ο έμπειρος κόουτς έχει ζητήσει από τη διοίκηση την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη για τον… ασβέστη, κατά προτίμηση αριστεροπόδαρου.

Εκτός του Ζέλσον Μαρτίνς κανένας άλλος δεν είναι σίγουρο πως θα βρίσκεται στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Φυσικά πρόθεση του συλλόγου είναι να παραμείνουν τόσο ο Φορτούνης, όσο και ο Ποντένσε και προς αυτή την κατεύθυνση εξελίσσονται οι διαπραγματεύσεις, ωστόσο πρόκειται ακόμα για ανοιχτά μέτωπα.

Ξεκάθαρα όσο πλησιάζουμε προς τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου θα προκύψουν και νέα στοιχεία αλλά και δεδομένα και θα κριθούν / ξεκαθαρίσουν αρκετές υποθέσεις είτε παικτών που γίνεται προσπάθεια για να μείνουν είτε για να αποκτηθούν.

Διαβάστε επίσης