Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σύμμαχος» η επιθυμία τους!

 «Σύμμαχος» η επιθυμία τους!
Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 - 10:14

Η στόχευση του Ολυμπιακού ήταν απ’ την αρχή ξεκάθαρη. Να μείνουν όλοι όσοι ήταν στην ομαδάρα που έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του Conference League.

Είτε μιλάμε για περιπτώσεις που… παίζουν μπάλα δύο (σ.σ. ελεύθεροι), είτε για υποθέσεις που υπάρχει και τρίτος στην μέση (σ.σ. δανεικοί). Ο Ολυμπιακός «τρέχει» τις εξελίξεις θέλοντας όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο με το ρόστερ που τελείωσε τη σεζόν ώστε μετά να ξέρει τη στόχευσή του.

Με τους Κάρμο και Ποντένσε, όπως έχουμε τονίσει εδώ και καιρό, να είναι το πρώτο μεγάλο «στοίχημα», ώστε να τους δούμε με τα «ερυθρόλευκα» και τη νέα σεζόν.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε καθημερινή βάση σε συζητήσεις με την Πόρτο και τη Γουλβς.

Είναι λογικό και οι δύο συνομιλητές των Πειραιωτών να παίζουν δυνατή «άμυνα», έτσι ώστε να αποσπάσουν από τον Ολυμπιακό όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει «σύμμαχους» τους δύο ποδοσφαιριστές, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια ανησυχία ως προς το ότι η Πόρτο και η Γουλβς δεν μπορούν να υποχρεώσουν τους δύο Πορτογάλους να υπογράψουν σε κάποια άλλη ομάδα που δεν ικανοποιούν τα αγωνιστικά τους «θέλω».

Το απέδειξε ο Ποντένσε πέρσι το καλοκαίρι, όταν γύρισε την πλάτη στους Άραβες για να πάει με λιγότερα χρήματα στον Ολυμπιακό.

Για τον Κάρμο υπάρχει ενδιαφέρον από Λέστερ και Γουλβς, αλλά ο Πορτογάλος έχει ψηφίσει... Πειραιά εδώ και καιρό.

Διαβάστε επίσης