Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο...σκόρερ Θεοφάνης Μπακούλας

Ο...σκόρερ Θεοφάνης Μπακούλας
Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024 - 23:48

Γνωστά έχουν και γίνει τα πέντε νέα παιδιά που έφτασαν στην κορυφή της Ευρώπης και με τα οποία θα δουλέψει κατά το διάστημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στην Ολλανδία (15 με 27/7).

Ένα εξ αυτών, είναι ο Θεοφάνης Μπακούλας. Ο 19χρονος μέσος μπορεί να αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και να δίνει κυρίως βοήθειες στο κομμάτι της κυκλοφορίας της μπάλας αλλά και στα κλεψίματα και τις ανασταλτικές βοήθειες, αλλά είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις και στο σκοράρισμα.

Το… έδειξε και στη διοργάνωση του Youth League, αλλά και γενικότερα, αφού σκόραρε συνολικά επτά γκολ σε όλες τις διοργανώσεις την προηγούμενη σεζόν και μαζί με τον Χρήστο Καρανάτσιο, ήταν μεταξύ των κορυφαίων «κανονιών» της ομάδας του Πειραιά, αφού ο Γιώργος Χαραλαμπόγλου που πλέον θα αγωνίζεται στην Ολλανδία και την Ουτρέχτη, έκοψε πρώτος το… νήμα, με 18 γκολ στο «ενεργητικό» του.

Εξάλλου, ο 19χρονος άσος έχει πάρει τις ευκαιρίες του και με την Κ19 της Ελλάδας, αφού έχει παίξει σε έξι αναμετρήσεις συνολικά και το τελευταίο διάστημα είχε και πολλές «γεμάτες» εμφανίσεις. Τα πήγε περίφημα απέναντι σε αξιόμαχα σύνολα όπως η Πορτογαλία, η Δανία και η Σερβία. Ο Τάσος Θέος τον έχει εμπιστευθεί απόλυτα και σε σύστημα 4-2-3-1 ήταν ο ένας μέσος. Σίγουρα έχει να δώσει πολλά πράγματα τόσο στον Πειραιά, όσο και με το εθνόσημο στο στήθος.

Διαβάστε επίσης