Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αισιόδοξα σημάδια για τον Ολυμπιακό και την υπόθεση Μασούρα!

Αισιόδοξα σημάδια για τον Ολυμπιακό και την υπόθεση Μασούρα!
Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024 - 18:46

Κάνει τα πάντα ο Ολυμπιακός, μεταξύ άλλων, προκειμένου να κρατήσει τον Γιώργο Μασούρα στο Λιμάνι. Οι «ερυθρόλευκοι» και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλουν να συνεχίσουν να συνεργάζονται μαζί του, κάτι που για τον ίδιο τον παίκτη μοιάζει να φαντάζει εξίσου ιδανικό.

Το γερμανικό ενδιαφέρον από Μπόχουμ και…όχι μόνο δεν έχει προχωρήσει, ενώ, όπως είχε αναφέρει και το μέσο «Kicker» υπάρχει και η πρόταση ανανέωσης από πλευράς Θρύλου.

Πλέον, μοιάζει αυτή η προσφορά να κερδίζει περισσότερο από ποτέ άλλοτε, τόσο τον Έλληνα εξτρέμ, όσο και τον ατζέντη του. Όλες οι προσφορές από το εξωτερικό έχουν μείνει στάσιμες, και μάλλον αυτό είναι το πιο ενδεικτικό σημάδι όλων. Μαζί φυσικά με τη «μάχη» που έδωσε και εξακολουθεί να δίνει για τον ποδοσφαιριστή ο Ολυμπιακός.

Οι τελικές εξελίξεις αναμένονται εντός των επόμενων ημερών, ωστόσο οι συζητήσεις προχωράνε, όπως είναι αναμενόμενο, και το κλίμα είναι εξαιρετικό. Όποτε, η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι περιμένουμε τα καλύτερα νέα, το επόμενο χρονικό διάστημα.

Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες των Πειραιωτών, με απίστευτη δουλειά στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας και συνολικά 262 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, από το 2019, με 56 γκολ και 32 ασίστ.

Διαβάστε επίσης