Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ποντένσε: H θέληση του να παραμείνει στο Λιμάνι και η Φενέρ

Ποντένσε: H θέληση του να παραμείνει στο Λιμάνι και η Φενέρ
Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024 - 15:50

Μία εκ των υποθέσεων που «καίει» όσο τίποτα τον Ολυμπιακό είναι η παραμονή του Ντάνιελ Ποντένσε στο Λιμάνι. Ο Πορτογάλος εξτρέμ θέλει να μείνει στον Θρύλο…όσο τίποτα, με τους «ερυθρόλευκους» να τα δίνουν «όλα» για να τον κρατήσουν στην ομάδα.

Μάλιστα, η Γουλβς βρίσκεται σε σημείο που, κατά πάσα πιθανότητα, βοηθάει, τον Ολυμπιακό, αφού ξεκινά το «ξεκαθάρισμα» για το ρόστερ, εν όψει της νέας σεζόν. Ξεκινώντας από τους παίκτες που σκοπεύει να παραχωρήσει.

Από τον Ολυμπιακό έχουν ήδη αρχίσει την προσπάθεια για να κρατήσουν τον Ποντένσε στο ρόστερ, με τον παίκτη να είναι σύμμαχος σε αυτό.

Η αγγλική ομάδα φέρεται να αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 7 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Ποντένσε, ο οποίος έχει μαζί της ένα ακόμη συμβόλαιο. Ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να ρίξει αυτό το ποσό, έχοντας και ως σύμμαχο τον παίκτη.

Ωστόσο, «σφήνα» για την απόκτηση φαίνεται πως θέλει να μπει η Φενέρμπαχτσε του Ζοσέ Μουρίνιο, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα. Όμως, όπως ξέρουμε όλοι ο «κοντός» θέλει να συνεχίσει την καριέρα του μόνο στον Ολυμπιακό και πουθενά αλλού.

Διαβάστε επίσης