Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συζητήσεις για φιλικό στην Κύπρο

Συζητήσεις για φιλικό στην Κύπρο
Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024 - 11:56

Τις «ανάσες» τους παίρνουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετά από την επική σεζόν και την κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ. Υπήρξαν κάποιοι που είχαν βέβαια τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες, αλλά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έχει κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Ολλανδία (που πάει για 15/7), τα βασικά του «όπλα». Πέρυσι, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του θρύλου στην Αυστρία, δύο μόνο μεταγραφικά αποκτήματα είχαν προλάβει να κάνουν κάποιες προπονήσεις και να πάρουν λεπτά στα πρώτα φιλικά των Πειραιωτών. Οι Βιθέντε Ιμπόρα και Κίνι, οι οποίοι και ήταν διαθέσιμοι σε σύγκριση με τις υπόλοιπες μεταγραφές και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μπόρεσε να τους αξιοποιήσει με το «καλημέρα».

Αυτή τη στιγμή, ο Βάσκος προπονητής, έχει στους… σίγουρους για τη νέα σεζόν, παίκτες και ευελπιστεί να ολοκληρωθούν οι γνωστές υποθέσεις, ώστε να πάει στις 15 Ιουλίου στην Ολλανδία όσο πιο πλήρης γίνεται για να δει την ομάδα στην σειρά των «τεστ» που θα δώσει εκεί.

Στο... τραπέζι του σχεδιασμού για τα φιλικά του καλοκαιριού έχει πέσει και η Ιταλία και είναι ένας πιθανός προορισμός για τον Ολυμπιακό για ένα πολύ δυνατό τεστ απέναντι σε μία ομάδα εκ των top 5 του Calcio. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι αυτή θα είναι η Ρόμα.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη Λεμεσού, Κώστας Παπαδόπουλος στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0», η κυπριακή ομάδα «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι σε επαφές με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, για φιλικό στο στάδιο Αλφαμέγα.

«Είμαστε σε συζητήσεις για φιλικό στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ και αναμένουμε να δούμε στο τέλος εάν θα γίνει τελικά», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης