Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκληρό «πόκερ» για Κάρμο

Σκληρό «πόκερ» για Κάρμο
Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024 - 11:14

Δεν έχει τελειώσει, ακόμη, το θέμα Κάρμο στον Ολυμπιακό. Ο Θρύλος, οποίος διαπραγματεύεται την μεταγραφή του, δεν έχει ακόμη καταλήξει σε συμφωνία, καθώς η Πόρτο βάζει «εμπόδια».

Ο σύλλογος από τον Οπόρτο της Πορτογαλίας έχει αλλάξει επίπεδο τα τελευταία χρόνια, κάνοντας σπουδαίες πωλήσεις, ενώ γενικά έχει τη φήμη του σκληρού διαπραγμάτευση. Και μπορεί να μην υπολογίζουν στον Κάρμο, ωστόσο θέλουν να πάρουν όσα περισσότερα χρήματα γίνεται από τον Ολυμπιακό.

Πλήθος πορτογαλικών δημοσιευμάτων σήμερα το πρωί κάνει λόγο για πρόταση των Πειραιωτών για την απόκτηση του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού η οποία συνολικά αγγίζει τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Συγκεκριμένα η πρόταση αναλύεται ως 12 εκατομμύρια και άλλα τρία για την επίτευξη στόχων, με τα πορτογαλικά ΜΜΕ να αναφέρούν ότι στην Πόρτο αντιλαμβάνονται την αξία του παίκτη ωστόσο φέρονται να είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν εάν έρθει μια πρόταση η οποία θα φτάνει στο ποσό το οποίο φέρεται να αξιώνει η διοίκηση της.

Πάντως, το μεγάλο «χαρτί» του Ολυμπιακού για την μεταγραφή είναι ο ίδιος ο παίκτης. Ο Ανγκολέζος στόπερ, βλέπει πως στην Πόρτο πολύ δύσκολα θα έχει μέλλον. Και αυτή τη στιγμή, θέλει να είναι κάπου χαρούμενος, να είναι βασικός, να το απολαμβάνει. Αυτό που έζησε με τον Ολυμπιακό μέσα σε λίγους μήνες, γράφτηκε στην ιστορία. Και δείχνει πως θέλει να συνεχίσει εδώ, αναμένουμε τις εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης