Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ακόμα να... χωνέψουν στην Κόβεντρι τη μετακίνηση του Στάμενιτς στον Ολυμπιακό!

Ακόμα να... χωνέψουν στην Κόβεντρι τη μετακίνηση του Στάμενιτς στον Ολυμπιακό!
Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 - 23:52

Ο Μάρκο Στάμενιτς έμοιαζε πολύ κοντά στη μετακίνηση του στην Κόβεντρι από τον Ερυθρό Αστέρα, πριν πάρει μεταγραφή στη Νότιγχαμ και τον Ολυμπιακό, αλλά τελικά η αγγλική ομάδα που αγωνίζεται στην Championship, έμεινε στα... κρύα του λουτρού και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έχει κάτω από τις «υπηρεσίες» του, τον ποδοσφαιριστή. Σίγουρα, η εξέλιξη αυτή έφερε πίκρα στις τάξεις της Κόβεντρι και αυτό τονίζουν και διάφορα ρεπορτάζ, με το πιο χαρακτηριστικό από όλα, αυτό της ιστοσελίδα footballeagueworld, που έγραψε μεταξύ άλλων: «Η Κόβεντρι Σίτι έχασε την απόκτηση του Μάρκο Στάμενιτς από τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου, καθώς ο μέσος ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στη Νότιγχαμ Φόρεστ».

Και σημειώνεται: «Ομως, τώρα η προσοχή είναι σταθερή στη βελτίωση της ομάδας για την επόμενη σεζόν και είχε υποστηριχθεί ότι ο Στάμενιτς ήταν στόχος για την Κόβεντρι, με αναφορές να αναφέρουν ότι είχαν συμφωνήσει σε συμφωνία 4.000.000 λιρών με τους πρωταθλητές Σερβίας για τον Νεοζηλανδό διεθνή. Ωστόσο, έκτοτε ανακοινώθηκε ότι η Φόρεστ υπέγραψε με τον 22χρονο, ο οποίος δόθηκε αμέσως δανεικός στον Ολυμπιακό, όπου θα περάσει τη σεζόν 2024-25».

Επιπροσθέτως, τόνισε: «Στα χαρτιά, θα φαινόταν ότι ήταν μια εντυπωσιακή κίνηση για το Κόβεντρι, μιας και είχε εντυπωσιάσει ο Στάμενιτς στο Βελιγράδι, οπότε θα μπορούσε να είχε προσθέσει περισσότερη ποιότητα στην ομάδα του Μπεν Ρόμπινς, σε ό,τι αφορά τη μεσαία γραμμή. Ίσως και δίπλα στον Μπεν Σιφ».

Ένας από τους πιο διάσημους οπαδούς της Κόβεντρι, ο Νέιλ Λίτλγουντ, τόνισε μεταξύ άλλων: «Για να είμαστε δίκαιοι, ήταν ένας ελπιδοφόρος ποδοσφαιριστής, στην καλύτερη περίπτωση. Δε ξέρω αν έγινε κάποια κουβέντα με κάποιον ατζέντη για να έρθει σε εμάς. Θα ήταν ωραίο να έρθει ο Στάμενιτς στην ομάδα μας, αλλά από την άλλη ενισχύει την άποψη πως θα μείνει στην ομάδα ο Μπεν Σιμ, καθώς πολλοί γνωρίζουν πως ο Στάμενιτς θα ερχόταν λογικά για αντικαταστάτης του».

Συμπλήρωσε, επίσης: «Θα ήταν μια καλή λύση, αλλά έχει πάρει μεταγραφή αλλού, έτσι είναι τα πράγματα και πρέπει να το δεχτούμε. Είμαι σίγουρος ότι ο σύλλογος θα έχει άλλους μεταγραφικούς στόχους στους οποίους θα προχωρήσει». Υπογράμμισε το ρεπορτάζ στο τέλος: «Αν ήταν να προχωρήσει για τον Στάμενιτς, είναι κρίμα για την Κόβεντρι που έχασε, αλλά η διατήρηση του Σιφ, θα είναι ο κύριος στόχος για τη μεσαία γραμμή και η ιστορία δείχνει ότι θα μπορούν ακόμα να εντοπίσουν τα ταλέντα για να βελτιώσουν τον όμιλο».

Διαβάστε επίσης