Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκαρθία: «Τακτική, ευφυία, εμπιστοσύνη»

Γκαρθία: «Τακτική, ευφυία, εμπιστοσύνη»
Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 - 23:33

Ο Ντάνι Γκαρθία είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής των «ερυθρόλευκων». Και ο ίδιος απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με τον οποίο συνεργάστηκε στην Ειμπάρ.

Ο 34χρονος μέσος, μάλιστα, έχει μιλήσει για τον εαυτό του στο παρελθόν και είχε πει, μεταξύ άλλων, για το πως παίζει: «Είμαι παίχτης της τακτικής και ιδιαίτερα ευφυής, στο πρόσωπο μου νομίζω πως οι συμπαίκτες μου δεν βλέπουν απλώς τον αρχηγό, αλλά έναν φίλο, με τον οποίο μπορούν να συζητήσουν τα πάντα και να τον εμπιστευτούν. Μου αρέσει να περιτριγυρίζομαι από καλούς φίλους και τον σκύλο μου, τον Μανολίτο. Δεν περνάω πολλές ώρες στο σπίτι».

Παράλληλα, ο Γκαρθία, έχει υπερασπιστεί και τον ίδιο του τον εαυτό και τα όσα έχει ακούσει για τον σκληρό -αλλά πάντα «καθαρό»- τρόπο παιχνιδιού του. «Έχω βαρεθεί να ακούω να λένε για εμένα πως είμαι… χασάπης και πως παίζω τη μπάλα μόνο προς τα πίσω», είπε και συμπλήρωσε: «Με την Σεβίλλη είχα δώσει μια ασίστ και το είχα πανηγυρίσει έντονα, γιατί φαίνεται πως για κάποιους δεν ξέρω να κάνω κάτι τέτοιο. Γενικά, πάντως, είμαι ένας κλειστός χαρακτήρας και δε δείχνω τα συναισθήματα μου. Ακόμα και η κοπέλα μου, μου το λέει αυτό. Πως είμαι ένας άνθρωπος που τα κρατάω όλα μέσα μου».

Διαβάστε επίσης