Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός έχει το χρόνο του...

Ο Ολυμπιακός έχει το χρόνο του...
Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 - 15:25

Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε περίοδο διακοπών, άπαντες στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο πυρετωδώς.

Ήδη έχουν κλείσει οι λεπτομέρειες, εν όψει του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, ενώ φαίνεται πως έκλεισε και το μεγάλο φιλικό που γίνεται κάθε χρόνο σαν «γενική πρόβα» λίγο πριν την έναρξη της σεζόν. Αυτό θα είναι με αντίπαλο τη Νότιγχαμ Φόρεστ και θα αποτελεί το ένα εκ των εφτά φιλικών που θα δώσουν συνολικά οι Πειραιώτες.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς μαζί με τον «Μέντι» έχουν αναλάβει το θέμα των ποδοσφαιριστών που θα έρθουν για να βάλουν τις βάσεις στην ομάδα που θα κληθεί να επιστρέψει στην κορυφή τη νέα σεζόν.

Ωστόσο, μια πραγματικότητα είναι πως με την αλλαγή των δεδομένων και τη συμμετοχή της ομάδας στο Europa League με απευθείας στου ομίλους, υπάρχει χρόνος. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αρχίσουν προετοιμασία προς τα μέσα Ιουλίου, θα πάνε στην Ολλανδία και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στις 17 Αυγούστου θα δώσουν τον πρώτο τους επίσημο αγώνα, στο πρωτάθλημα

Υπάρχει χρόνος έτσι για να γίνουν αυτά που πρέπει, τόσο στο θέμα των ποδοσφαιριστών. Αυτό που ενδιαφέρει άλλωστε στην παρούσα φάση, είναι οι κινήσεις να είναι προσεγμένες, σωστές. Ο Ολυμπιακός με τον Κοβάσεβιτς συνεχίζουν την αναζήτηση και σύντομα θα είναι σε θέση να γνωστοποιήσουν και δημοσίως, τις επόμενες συμφωνίες, μετά την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων με τα συμβόλαια που λήγουν και τους δανεισμούς.

Όλο αυτό το διάστημα άλλωστε, γίνεται η σχετική προεργασία, με τον Ολυμπιακό να είναι σε μια ασυνήθιστη περίοδο τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα θα υπήρχε άγχος, αν η ομάδα είχε οδηγηθεί στα προκριματικά Conference League και έπαιζε νωρίτερα. Όμως τώρα με την κατάκτηση του Conference League, μπορεί να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον. Τώρα μετρούν οι σωστές κινήσεις, καθώς χρόνος υπάρχει.

Διαβάστε επίσης