Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η πρόταση αγοράς του Θρύλου για Κάρμο

Η πρόταση αγοράς του Θρύλου για Κάρμο
Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 - 10:37

Μία ευχάριστη είδηση που αφορά την Πόρτο και είναι σε άμεση σύνδεση με τον Ολυμπιακό, προέκυψε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας.

Πληροφορίες από τον πορτογαλικό Βορρά αναφέρουν πως οι «δράκοι» κινούνται για την απόκτηση αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού, ενώ δεν είχε ξεκαθαρίσει το θέμα του Νταβίντ Κάρμο. Πιο συγκεκριμένα, η Πόρτο θα αγοράσει από την Μπαρτσελόνα τον Μίκα Φαγιέ για 15.000.000 ευρω. Ο 19χρονος είναι αριστεροπόδαρος στόπερ, όπως και ο Κάρμο και προορίζεται να πλαισιώσει τον επίσης αριστεροπόδαρο στόπερ Οτάβιο.

Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει χώρος για τον υψηλόσωμο στόπερ και η Πόρτο είναι ανοικτή στις επαφές με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του. Στην Πορτογαλία αναφέρουν από χθες πως οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν στο τραπέζι των συζητήσεων και την πρόταση της αγοράς του εναντί 12.000.000 ευρώ αφήνοντας και ποσοστό μεταπώλησης.

Υπάρχουν κι άλλα σενάρια που αναφέρουν πως αυτό το ποσό είναι να μπει σαν ρήτρα αγοράς σε ένα νέο δανεισμό. Το σίγουρο είναι πως σε όλο αυτό σύμμαχος είναι και ο Ανγκολέζος στόπερ. Ο οποίος θέλει σαν τρελός να παραμείνει στο Λιμάνι και να παίζει για τον Θρύλο.

Διαβάστε επίσης