Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φιλικό με τη Ρόμα σημαίνει πρόβα...πρώτου γκρουπ!

Φιλικό με τη Ρόμα σημαίνει πρόβα...πρώτου γκρουπ!
Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 - 01:04

Η αντίστροφη μέτρηση για την προετοιμασία του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει και οι Πειραιώτες αναμένεται να δώσουν και οκτώ συνολικά φιλικά παιχνίδια. Οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν και εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στην Ιταλία, όπου θα δώσουν ένα πολύ δυνατό φιλικό ματς.

Στις 3 Αυγούστου, θα παίξουν με την Ρόμα, σε ένα γήπεδο λίγο πιο έξω από την Ρώμη και αυτό θα είναι ένα πολύ δυνατό «τεστ» και ενόψει των υποχρεώσεων τους στο νέο Γιουρόπα Λιγκ, το οποίο θα κάνει… σέντρα στα τέλη Σεπτεμβρίου (25-26 του μήνα). Με την κλήρωση να είναι προγραμματισμένη στα τέλη του Αυγούστου (30/8). Και ποιο είναι το… τρελό της υπόθεσης; Πως οι «τζιαλορόσι» είναι μια από τις πιθανές αντιπάλους του Ολυμπιακού από το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας. Και μια από τις ομάδες που ήδη ξέρουν οι «ερυθρόλευκοι» πως θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν, ενώ κάποια άλλα ονόματα είναι αυτά των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πόρτο, Λάτσιο, Τότεναμ και Ρεάλ Σοσιεδάδ. Την Ρόμα οι Πειραιώτες την έχουν αντιμετωπίσει βέβαια ξανά στο παρελθόν και σε επίσημα παιχνίδια.

Στην Ιταλία πάντως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κάνει και ένα «ξεμούδιασμα», απέναντι σε ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας. Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος της Τραπάνι, Βαλέριο Αντονίνι, είχε ανακοινώσει πως φιλικό με τους Πειραιώτες, είχε κλείσει η ομάδα του!

Διαβάστε επίσης