Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Tζολάκης-Ολυμπιακός: Chapter No.7 (photos)

Tζολάκης-Ολυμπιακός: Chapter No.7 (photos)
Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 - 16:22

Για πολλούς παίκτες του Ολυμπιακού, η φετινή σεζόν αποδείχθηκε ονειρική. Σίγουρα, ένας εξ αυτών πρέπει να είναι και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, ο οποίος βγήκε και... επίσημα στον ποδοσφαιρικό «αφρό», κατακτώντας το Κύπελλο Ευρώπης με τον Θρύλο. Το ιστορικό Conference League.

Ένα παιδί που στα 21 του, πήρε την ευκαιρία να φτάσει εκεί που είναι σήμερα, όταν όλα έμοιαζαν χαμένα. Έπαιξε στο ιστορικό 1-6 με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Σερβία και... αυτό ήταν. Η φανέλα βασικού έγινε δική του. Ο Μεντιλίμπαρ ήταν ακόμα ένας που διέκρινε τα τρομερά χαρακτηριστικά του, όπως την αντίληψη χώρου, τις εξόδους και φυσικά, τα ριφλέξ του. Και αποφάσισε, ότι αυτή θα είναι η χρονιά που ο Τζολάκης θα «εκτοξεύσει» τις μετοχές του και δικαιώθηκε στο τέλος.

Έκανε τρομερά πράγματα με Φενέρμπαχτσε, Άστον Βίλα και Φιορεντίνα, λαμβάνοντας την αγάπη του κόσμου και στις αρχές του Ιούνη έβαλε άγκυρα στο Λιμάνι του μέχρι το 2027 και η φετινή σεζόν θα είναι η 7η με τα ερυθρόλευκη και ίσως αποτελέσει την εκτόξευση του.

Ήρθε το καλοκαίρι του 2018 από τα Χανιά της Κρήτης με ένα όνειρο, να γίνει το No.1 της «ερυθρόλευκης» εστίας και φέτος είναι απόλυτη ευκαιρία να το εκπληρώσει και να γράψει ιστορία με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος, έχοντας στο πλευρό του τον καλύτερο δάσκαλο, τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Και φυσικά, τη σιγουριά που δείχνει ο «στρατηγός» Μεντιλίμπαρ στην επιλογή του για τα κρίσιμα, κάτι που κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να πάρει από τον προπονητή του. Και ο Τζολάκης απολαμβάνει από τον «Μέντι» αυτό ακριβώς το πράγμα.

Δείτε το κολάζ από τις 6 σεζόν του «Τζόλα» στον Θρύλο:


Διαβάστε επίσης