Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ευνοϊκή συγκυρία με Κάρμο!

Η ευνοϊκή συγκυρία με Κάρμο!
Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 - 15:38

Ο Ολυμπιακός ήταν πάντα ομάδα που έκανε πολλές μεταγραφές κι άλλαζε το ρόστερ της τέλη Αυγούστου/αρχές Σεπτέμβρη. Πόσο μάλλον φέτος που είναι Κυπελλούχος Ευρώπης, θα παίξει απευθείας στους Ομίλους του Europa League και θα ξεκινήσει τελευταίος προετοιμασία από το Big 4, στο πρώτο 10ημερο Ιουλίου.

Βέβαια ο Χόσε Λουις Μεντιλίμπαρ έχει ζητήσει το 80-90% της ομάδας να είναι στην διάθεσή του στο βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας και ολόκληρος ο Οργανισμός δουλεύει για αυτό.

Μια υπόθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη και δείχνει να έχουμε ευχάριστα νέα είναι αυτή του Νταβίντ Κάρμο. Μετά από μία καταπληκτική χρονιά, αποτελεί ένα από τα πρόσωπα του καλοκαιριού για τον Ολυμπιακό, με την παραμονή του να αποτελεί ένα ζήτημα το οποίο «καίει» άπαντες στο Θρύλο.

Πάντως ο ίδιος μοιάζει ευτυχισμένος στο Λιμάνι και σκέφτεται μόνο την επόμενη σεζόν με τους «ερυθρόλευκους».

Οι Πειραιώτες θέλουν να εκμεταλλευτούν την συγκυρία που προέρχεται από τον Πόρτο με την μεταγραφή 15 εκατ ευρώ του Φαγιέ από την Μπαρτσελόνα. Ενός ακόμη αριστεροπόδαρου στόπερ.

Ο 24χρονος στόπερ που αγωνίστηκε φέτος στο Λιμάνι έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Αφρικανός στόπερ. Όχι μόνο σαν αριστεροπόδαρος στόπερ αλλά σαν κάποιος που η Πόρτο θα έπρεπε να τον στηρίξει για να τον παρουσιάσει στην πρώτη της γραμμή. Από τη στιγμή που δύο τέτοιες υποθέσεις ταυτόχρονα δεν ευδοκιμούν στις ομάδες, είναι βέβαιο ότι οι Δράκοι έχουν κατά νου την παραχώρηση του Πορτογάλου.

Και βέβαια κάπου εδώ κολλάει ο Ολυμπιακός που σύμφωνα με πληροφορίες δίχως βιασύνη και θόρυβο έχει ήδη προχωρήσει αρκετά με την υπόθεση και σύντομα να έχουμε εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης