Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Euro: Γκολ και θέαμα (video)

Euro: Γκολ και θέαμα (video)
Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 - 15:17

Η εφτάψυχη Ιταλία με γκολ στο 98' ισοφάρισε την Κροατία 1-1 εξασφαλίζοντας την πρόκριση στη φάση των 16 όπου θα αντιμετωπίσει την Ελβετία.

Κροατία – Ιταλία 1-0. Οι Ιταλοί δεν έχουν στο δεύτερο ημίχρονο ούτε μία τελική εντός εστίας. Η πρώτη γίνεται στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Και είναι γκολ. Ο Τζακάνι στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Λιβάκοβιτς και τη Σκουάτρα Ατζούρα στους 16 του Euro.

Το χέρι του Φρατέζι στο 52’ έδωσε την ευκαιρία στον Μόντριτς να σκοράρει από την άσπρη βούλα αλλά ο Ντοναρούμα του είπε όχι Δευτερόλεπτα αργότερα, ωστόσο, ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης τα κατάφερε από κοντά. Το γκολ του Φρατέζει χάλασε τα σχέδια στους Κροάτες, οι οποίοι, πάντως, ακόμα ελπίζουν για πρόκριση ως καλύτεροι τρίτοι.

Και όλα αυτά, γιατί στο άλλο ματς του ομίλου η Ισπανία αν και με αμιγώς αναπληρωματική ενδεκάδα, έκανε την υποχρέωσή της κόντρα στην Αλβανία. Το γκολ του Φεράν Τόρες στο 13’ ήταν αρκετό για τη νίκη.

Αν και με τον Νεϊμάρ στην κερκίδα, όλοι περίμεναν με ανυπομονησία την πρεμιέρα της Βραζιλίας στο Κόπα Αμέρικα. Το 0-0 με την Κόστα Ρίκα τους προσγείωσε για τα καλά.

Στο άλλο χθεσινό ματς, δύο ασίστ του Χάμες Ροντρίγκες, μία στον Μουνιός στο 32’ και μία στον Λέρμα στο 42ο λεπτό χάρισε στον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού τον τίτλο του MVP και στην Κολομβία προβάδισμα δύο τερμάτων επί Παραγουάης.

Για το τελικό 2-1 μείωσε ο Ενσίσο στο 69’.

Διαβάστε επίσης