Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η λειψανδρία των εξτρέμ και οι σκέψεις για ευκαιρίες...

Η λειψανδρία των εξτρέμ και οι σκέψεις για ευκαιρίες...
Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 - 14:55

Αναζητάει παίκτες στα «φτερά» και στην μεσοεπιθετική γραμμή της επίθεσης, ο Ολυμπιακός, αφού είναι δεδομένο πως πλην του Ζέλσον Μαρτίνς, οι θέσεις των υπόλοιπων εξτρέμ και μεσοεπιθετικών είναι ακόμα «μετέωρες». Σίγουρα θα αποκτηθεί «βαρβάτος» εξτρέμ, αλλά υπάρχουν και λύσεις για κάποιους δανεικούς που επιστρέφουν και αναζητούν ίσως μια ακόμα ευκαιρία.

Εκτός του Πεπ Μπιέλ, υπάρχει ένα σενάριο να ακολουθήσει στην προετοιμασία που θα γίνει στην Ολλανδία και ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, με σκοπό να τον δει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και αν του αρέσει να τον διατηρήσει ως έξτρα λύση για την απαιτητική σεζόν που έρχεται. Ο λόγος που υπάρχει αυτή η φημολογία είναι εξαιτίας της παρουσίας του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην ομάδα, που ίσως δώσει ένα έξτρα κίνητρο για τον Σέρβο ακραίο κυνηγό, ο οποίος ψάχνεται για τη νέα του ομάδα, με τον Ατρόμητο να καραδοκεί.

Επίσης, ο «Μέντι» θα ήθελε να «τσεκάρει» και τον Αγκιμπού Καμαρά, αλλά ο Αφρικανός άσος αναμένεται να δώσει το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Η Εθνική Γουινέα συμμετέχει κανονικά και ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός είναι από τις βασικές επιλογές και έτσι δεν θα είναι διαθέσιμος για τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης