Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ελ Κααμπί για... Παρίσι!

Ελ Κααμπί για... Παρίσι!
Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 - 11:32

Όπως προκύπτει από το Μαρόκο, ο ομοσπονδιακός προπονητής της ομάδας Κ23 που θα πάει στο Παρίσι, ο Ταρίκ Σεκτιουί, γνωστοποίησε ότι θα πάρει έναν παίκτη άνω των 23 ετών, όπως έχει δικαίωμα να κάνει, για τη θέση του σέντερ φορ. Και ότι υποψήφιοι είναι ο Ελ Νεσίρι της Σεβίλλης, ο Σοφιάν Ραχίμι της Αλ Αίν κι ο Ελ Κααμπί του Ολυμπιακού!

«Μεταξύ του Ραχίμι, του επιθετικού της Αλ Αίν των Εμιράτων, του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, του επιθετικού του Ολυμπιακού από την Ελλάδα και του Γιουσέφ Ελ Νεσίρι, του Ισπανού πρώτου σκόρερ της Σεβίλλης». Ο Ταρίκ Σεκτιουί, αναμένεται να αποφασίσει για την τριάδα που θα συνοδεύσει την ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, όπως ορίζουν οι Ολυμπιακοί κανόνες, στα τέλη Ιουνίου ή το αργότερο στις αρχές του επόμενου Ιουλίου. Από την πλευρά της, η ιστοσελίδα του Μαροκινού Πρωταθλήματος εξήγησε ότι η Μαροκινή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα προσπαθήσει να πείσει ξανά τη Ρεάλ Μαδρίτης να συμμετάσχει ο Μπραχίμ Ντίαζ με την Ολυμπιακή ομάδα των Μαροκινών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι» έγραψε το δημοσίευμα του «filgoal».

Σημειώνεται πως ήδη οι Πειραιώτες αναμένεται να στερηθούν τον Σαντιάγκο Έσε, ενώ φήμες υπάρχουν και για παρουσία του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των «ερυθρόλευκων», Μάρκο Στάμενιτς, με την Κ23 της Νέας Ζηλανδίας, στους αγώνες που θα διεξαχθούν στο Παρίσι.

Διαβάστε επίσης