Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε ανοικτή... γραμμή με τον Μεντιλίμπαρ

Σε ανοικτή... γραμμή με τον Μεντιλίμπαρ
Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024 - 13:30

Στην Ισπανία είναι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για να κάνει μερικές ημέρες διακοπές. Εξάλλου, στις 8 Ιουνίου αρχίζει η προετοιμασία για τη νέα χρονιά. Με τους ανθρώπους του Θρύλου να «τρέχουν» τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ο Βάσκος τεχνικός, πάντως, είναι πάντα σε ανοικτή... γραμμή με τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Με στόχο να γίνουν οι κινήσεις που είναι απαραίτητες ενόψει της νέας σεζόν. Κι αυτό που είναι δεδομένο είναι πώς ο προπονητής του Ολυμπιακού «τσεκάρει» και ο ίδιος περιπτώσεις που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» στην... ατζέντα τους.

Είναι χαρακτηριστικό πώς και στο θέμα του στόπερ, αλλά και σε εκείνο του επιθετικού ο Μεντιλίμπαρ «βλέπει» παίκτες που είναι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι. Μάλιστα, ο Βάσκος «ακτινογραφεί» έναν εξτρέμ και έναν χαφ που έχουν προταθεί και που μπορούν να αποτελέσουν την επόμενη κίνηση ενίσχυσης του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας: Μία αδελφική αγάπη που ανθίζει εδώ και 38 χρόνια!

Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας: Μία αδελφική αγάπη που ανθίζει εδώ και 38 χρόνια!

Η σχέση και οι μεταγραφές με τον Ερυθρό Αστέρα απέφεραν συνήθως άκρως ευχάριστα αποτελέσματα για τον Ολυμπιακό! Με παίκτες που άφησαν το στίγμα τους και κέρδισαν το σεβασμό και τη διαχρονική αγάπη της εξέδρας.