Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είναι πολύ σημαντική εβδομάδα που διανύουμε...

Είναι πολύ σημαντική εβδομάδα που διανύουμε...
Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024 - 10:00

Ο Ολυμπιακός «τρέχει» το κομμάτι του σχεδιασμού της νέας σεζόν και θέλει άμεσα να προχωρήσει σε ανακοινώσεις.

Οι υποθέσεις που οδηγούν στην επόμενη μέρα πέραν των μεταγραφών, έχουν αρχίσει να τακτοποιούνται, με αρχή αυτή του Τζολάκη. Υποθέσεις που συνάμα χρειάζονται υπομονή, καθώς είτε δεν εξαρτώνται απ’ τον Ολυμπιακό αποκλειστικά, όπως το κομμάτι των δανεικών (Κάρμο, Ποντένσε, Όρτα), είτε οι διαπραγματεύσεις τραβούν, όπως με τα συμβόλαια των παικτών που μένουν ελεύθεροι. Όπως συμβαίνει με την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος του μήνα, και υπάρχει μία αισιοδοξία πως θα παραμείνει στην ομάδα.

Επίσημα δεν έχει ειπωθεί το παραμικρό από καμία από τις δύο πλευρές, όμως οι σημερινές μέσα στις επόμενες ημέρες θα κλείσει η συγκεκριμένη υπόθεση. Το θέμα θα κλείσει με τη συνάντηση που θα έχει ο Φορτούνης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ευελπιστούμε να έχουμε χαρμόσυνα νέα.

Tην ίδια ώρα ανοιχτό ακόμη παραμένει το θέμα και γι’ άλλους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους. Όπως, των Γιώργου Μασούρα και Βιθέντε Ιμπόρα, όπου τα πράγματα θα ξεκαθαριστούν τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου.

Tέλος, στο Λιμάνι περιμένουν την απάντηση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο νέο βελτιωμένο συμβόλαιο που του έχει προταθεί. Ο Μαροκινός φορ έχει κι άλλες προτάσεις στα χέρια του και αναμένεται άμεσα να αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Διαβάστε επίσης