Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Κρίσιμη «καμπή» για την υπόθεση Φορτούνη στον Ολυμπιακό!

Κρίσιμη «καμπή» για την υπόθεση Φορτούνη στον Ολυμπιακό!
Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024 - 22:03

Χρονιά δικαίωσης η αγωνιστική σεζόν που ολοκληρώθηκε για τον Κώστα Φορτούνη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει δώσει πολλές μάχες, ειδικά με τραυματισμούς, ωστόσο στο «φινάλε» βγήκε νικητής, σηκώνοντας στον ουρανό της Νέας Φιλαδέλφειας το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο του Θρύλου.

Με 11 γκολ και 19 ασίστ σε 49 παιχνίδια και 3.628 αγωνιστικά λεπτά, το «απόσταγμα» αυτής της περιόδου για τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων» μόνο εξαιρετικό μπορεί να χαρακτηριστεί, ειδικά μετά την κατάκτηση του Conference League.

Όπως είναι λογικό, πολλά βλέμματα βρίσκονται πάνω στον «Φόρτου», με δύο ομάδες από τη Σαουδική Αραβία να ξεχωρίζουν. Μάλιστα, η μία εξ αυτών η Αλ Καλίτζ, ομάδα στην οποία θα συνεχίσει ο Γιώργος Δώνης την προπονητική του καριέρα, ωσονούπω, έχοντας προσεγγίσει μάλιστα τον ποδοσφαιριστή.

Παρ’ όλα αυτά, ο Φορτούνης κοιτάει πρωτίστως τις επαφές με τον Ολυμπιακό και το τι θα γίνει με την ανανέωση του συμβολαίου του, με το κλίμα να είναι κάτι παραπάνω από θετικό. Η αγωνία δεν θα κρατήσει για πολύ, αφού το κρίσιμο ραντεβού αναμένεται πολύ σύντομα και οι πιθανότητες είναι με το μέρος των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης