Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Αυτή είναι η ρήτρα του Μιγκέλ Μπόρχα!

Αυτή είναι η ρήτρα του Μιγκέλ Μπόρχα!
Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024 - 19:59

Έντονα παίζει το όνομα του Μιγκέλ Μπόρχα για τον Ολυμπιακό, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Αργεντινή. Ο Κολομβιανός στράικερ της Ρίβερ Πλέιτ ενδιαφέρει πολύ τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τους συνεργάτες του, αφού μιλάμε για έναν παίκτη με 22 τέρματα σε 25 αγώνες την περασμένη σεζόν.

Ο 31χρονος φορ έχει συμβόλαιο με τους «εκατομμυριούχους» που λήγει στις 30 Δεκεμβρίου του 2025. Η ρήτρα του συμβολαίου του, αυτή τη στιγμή, κυμαίνεται στα 7,3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ από τον προσεχή Ιανουάριο πέφτει στα 4,5 εκατ.

Πέραν του Ολυμπιακού, στη χώρα της Λατινικής Αμερικής βάζουν στο κόλπο και τη Μπεσίκτας, ωστόσο φαβορί για ενδεχόμενη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στην Ευρώπη παραμένουν οι «ερυθρόλευκοι».

Προς το παρόν υπάρχει «σιγήν ιχθύος» αναφορικά με την υπόθεση, ωστόσο το όνομα του Μιγκέλ Μπόρχα δεν γίνεται να ξεχαστεί, αφού μιλάμε για μία τρομερή περίπτωση επιθετικού, που μπορεί να πλαισιώσει αρμονικά τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ενώ και τα σημάδια για την απόκτησή του, βάσει των όσων λέγονται, είναι αισιόδοξα, έως έναν βαθμό.

*Φωτογραφία: Transfermarkt

Διαβάστε επίσης