Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Σειρά έχουν Ρόδος, Κέρκυρα και Κεφαλονιά!

Σειρά έχουν Ρόδος, Κέρκυρα και Κεφαλονιά!
Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024 - 15:55

«Πανζουρλισμός» για τον Θρύλο και τις ευρωκούπες του σε κάθε στάση που κάνουν ανά την Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός έχει δώσει «ζωή» σε ολόκληρη την Ελλάδα, κάνοντας «χαμό» σε κάθε πόλη που σταματούν τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια τα οποία κατακτήθηκαν φέτος.

Πλέον, δεν είναι έθιμο μονάχα οι φωτογραφίες με τις κούπες του Conference και του Youth League, δεν είναι μόνο τα συνθήματα. Είναι και τα βεγγαλικά, μόλις πέσει η νύχτα, με τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου να ξεκινούν μία παράδοση, που σίγουρα θα συνεχιστεί σε όλη την Ελλάδα, από εδώ και πέρα.

Ενδεικτικό αυτό που έγινε στη Σάμο, με τα βεγγαλικά να κάνουν και πάλι τη «νύχτα-μέρα». Μία μαγική εικόνα, αντάξια των δύο τροπαίων, αλλά και της ιστορίας του Ολυμπιακού. Ο ουρανός, αν και μαύρος, γέμισε «χρώμα» για την εκπλήρωση του «όνειρου τρελού».

Υπενθυμίζεται πως είχε προηγηθεί η Αίγινα και όχι μόνο, αλλά αυτά όπως φαίνεται μόνο η αρχή, καθώς το tour των ευρωπαϊκών συνεχίζεται σε άλλους τρεις σταθμούς τις επόμενες μέρες. Σε Ρόδο, Κέρκυρα, Κεφαλονιά.

Δείτε τις λεπτομέρειες.

Διαβάστε επίσης