Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Μπιέλ και οι δανεικοί...

Ο Μπιέλ και οι δανεικοί...
Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024 - 13:06

Την απόλυτη προσοχή του στη νέα σεζόν έχει στρέψει ο Ολυμπιακός, του οποίου ο σχεδιασμός, σε όλα τα επίπεδα, είναι σε πλήρη εξέλιξη. Φυσικά, όπως σας έχουμε αναφέρει πολλές φορές, προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση προπονητή. Όμως, δεν είναι η μόνη υπόθεση που «καίει».

Συγκεκριμένα, ένα από τα μείζον ζητήματα που απασχολούν έντονα τους «ερυθρόλευκους», έχει να κάνει με τους παίκτες που είχαν παραχωρηθεί δανεικοί. Ποδοσφαιριστές που δε βρήκαν χώρο και ρόλο στο ρόστερ των Πειραιωτών την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Εκτός από τους παίκτες που έχει ήδη στο ρόστερ, ο Ολυμπιακός έχει στείλει με τη μορφή δανεισμού άλλους δέκα παίκτες, οι οποίοι το καλοκαίρι θα επιστρέψουν στο Ρέντη και θα κοιτάξουν την επόμενη μέρα της καριέρας τους. Άλλοι θα παραμείνουν, άλλοι θα αποχωρήσουν και άλλοι ίσως τους δούμε και τη νέα σεζόν στην ομάδα που βρίσκονται τώρα.

Αναλυτικά οι δανεικοί:

Πεπ Μπιέλ (Άουγκσμπουργκ)

Ουσεϊνού Μπα (Μπασακσεχίρ)

Πέπε (Πάφος)

Ραμόν (Κουιάμπα)

Αγκιμπού Καμαρά (Ατρόμητος)

Πιερ Κουντέ (Ατρόμητος)

Τζόρνταν Χόλσγκροουβ (Εστορίλ)

Λάζαρ Ραντζέλοβιτς (Ρουμπίν Καζάν)

Μάριος Βρουσάι (Ρίο Άβε)

Θανάσης Ανδρούτσος (Όσναμπρικ)

Μαξιμιλιάνο Λοβέρα (Ροσάριο)

Αλέξης Καλογερόπουλος (Βόλος)

Από όλους αυτούς τους παίκτες, ο Τζόρνταν Χόλσγκροουβ αναμένεται να ενταχθεί στο ρόστερ και να είναι στην προετοιμασία καθώς αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι και έμεινε δανεικός στην Εστορίλ για τη φετινή σεζόν, αν και επέστρεψε με ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού. Το ίδιο ισχύει και για τον Πεπ Μπιέλ, ο οποίος θα επιστρέψει από την Άουγκσμπουργκ. Οι υπόλοιποι θα αξιολογηθούν και πιθανότατα θα αποχωρήσουν εκ νέου σε κάποιο σύλλογο.

Διαβάστε επίσης