Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

O Στάμενιτς είναι μόνο η αρχή...

O Στάμενιτς είναι μόνο η αρχή...
Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024 - 10:15

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κάνει τα πλάνα του για τον νέο Ολυμπιακό έχοντας ήδη στο… οπλοστάσιο του και τον Μάρκο Στάμενιτς, για τον οποίον απομένει μόνο η ανακοίνωση, έχοντας πια στο μυαλό του δύο μέτωπα.

Ο Στάμενιτς είναι ένας παίκτης με χαρακτηριστικά που έλειπαν από τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού και γενικώς τα τελευταία χρόνια. Ένας παίκτης τύπου Μιλιβόγεβιτς αλλά με καλύτερο διασκελισμό και περισσότερη ταχύτητα με την μπάλα στα πόδια.

Η συνέχεια; Ακόμα καλύτερη. Ο καλύτερος δεξιός μπακ του Πορτογαλικού πρωταθλήματος (Κοστίνια) βρίσκεται «προ των πυλών», την ίδια ώρα έχουν ακουστεί oνόματα για νευραλγικές θέσεις στο ρόστερ. Φυσικά και μην ξεχνάμε και τις ανανεώσεις.

Ο Ολυμπιακός συζητά «επί ίσοις όροις» και χωρίς να φοβάται απολύτως τίποτα με παίκτες όπως ο Φορτούνης, ο Ποντένσε, ο Όρτα, ο Κάρμο και ο Μασούρας. Ξέρει ότι η ομάδα που κατέκτησε το Conference League, με έναν προπονητή όπως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μόνο ένα σταθερό πλάνο έχει να προσφέρει σε τέτοια ονόματα. Όχι μόνο για αυτά που θα μείνουν, αλλά και όσα σκοπεύουν να έρθουν.

Το μόνο σίγουρο ως τώρα είναι πως παρά τα ανοικτά μέτωπα, ο Ολυμπιακός έχει κινηθεί με μεγαλύτερη ταχύτητα για να κλείσει τις τρύπες, παρότι δεν βιάζεται αφού δεν έχει προκριματικά μπροστά του και μπορεί με ηρεμία και χωρίς βιασύνη να ολοκληρώσει τις κινήσεις του.

Διαβάστε επίσης