Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανάρπαστες και στη Σάμο οι Κάρτες Μέλους και Φιλάθλου (photos)

Ανάρπαστες και στη Σάμο οι Κάρτες Μέλους και Φιλάθλου (photos)
Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024 - 00:09

Η ατμόσφαιρα στη Σάμο ήταν η ιδανική για την άφιξη και την υποδοχή των δύο ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού.

Οι ΓΑΥΡΟΙ έβγαλαν φωτογραφίες, τραγούδησαν, έκαναν τη νύχτα μέρα και είδαν τις κούπες του Conference, αλλά και του Youth League να πηγαίνουν μέχρι και «βαρκάδα». Δεν προκάλεσαν όμως μόνο αυτά το «χαμό» που έγινε.

Η στήριξη προς τον Θρύλο δε σταματά λεπτό και αυτό απέδειξαν και οι φίλοι του στη Σάμο. Ειδικότερα, ανάρπαστες έγιναν οι Κάρτες Μέλους, αλλά και οι Κάρτες Φιλάθλου, με πλήθος κόσμου να συρρέει, προκειμένου να τις αποκτήσει. Μάλιστα, τυπώθηκαν όλες εκείνη τη στιγμή, με το ονοματεπώνυμο του εκάστοτε φιλάθλου που τις έκανε «δικές» του.

«Φρενίτιδα» για να στηριχθεί ο Ολυμπιακός, εν όψει της νέας σεζόν, με το σκηνικό στους τρεις επόμενους προορισμούς να φαίνεται πως θα μοιάζει ίδιο. Οπότε όσοι βρίσκονται στη Ρόδο την Τρίτη 25 Ιουνίου, στην Κέρκυρα την Πέμπτη 27 Ιουνίου και στην Κεφαλλονιά, το Σάββατο 29 Ιουνίου να έχουν τα «μάτια τους ανοιχτά», ώστε να προλάβουν μία εκ των δύο καρτών, μέλους ή φιλάθλου, αν όχι και τις δύο. Διότι αναμένεται παντού κοσμοσυρροή. Όχι μόνο στα προαναφερθέντα μέρη, αλλά και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας που θα βρεθούν οι ευρωκούπες του Θρύλου!

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τη Σάμο:

«Ουρές σχημάτισαν οι φίλοι του Ολυμπιακού στη Σάμο για να προμηθευτούν την Κάρτα Μέλους για τη σεζόν 2024-2025 και τη συλλεκτική Κάρτα Φιλάθλου για τα 100 χρόνια με το ονοματεπώνυμό τους τυπωμένο επάνω σε αυτές, στο πλαίσιο της θρυλικής περιοδείας των δυο ευρωπαϊκών τροπαίων!

Σας ευχαριστούμε!»

Διαβάστε επίσης