Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Λιάνκο, ο Κάρμο και ο Ολυμπιακός (video)

Ο Λιάνκο, ο Κάρμο και ο Ολυμπιακός (video)
Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 - 23:27

Τις τελευταίες ώρες το όνομα του Λιάνκο παίζει «δυνατά» για τον Ολυμπιακό. Ο 27χρονος αμυντικός βρίσκεται στο «ερυθρόλευκο στόχαστρο», αναφορικά με την ενίσχυση του κέντρου της ανασταλτικής γραμμής. Πολλοί νομίζουν ότι αυτό έχει να κάνει σχέση με τον Κάρμο. Αμ δε...

Τόσο ο ίδιος ο Ανγκολέζος στόπερ, όσο και ο Θρύλος ξέρουν ότι η προσφορά του 24χρονου στους «ερυθρόλευκους» είναι κάτι παραπάνω από αξιόλογη και θέλουν να συνεχίσουν μαζί. Μάλιστα οι Πειραιώτες δεν θα αφήσουν να «πέσει» τίποτα κάτω, στο παιχνίδι «πόκερ» που θα γίνει με την Πόρτο για χάρη του Κάρμο. 35 συμμετοχές και 3.220 λεπτά, άλλωστε, δεν γίνεται να πάνε χαμένα.

Από εκεί και πέρα, ο Λιάνκο δεν επηρεάζει καθόλου αυτή την υπόθεση. Ίσα ίσα που αν έρθει θα το κάνει για να βοηθήσει τόσο τον Κάρμο, όσο και τον Ρέτσο. Λόγω της ικανότητάς του να παίζει με το δεξί πόδι, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κοιτά τον Βραζιλιάνο στόπερ, που μπορεί να παίξει και σαν δεξί μπακ, αν χρειαστεί, καθώς και στις δύο θέσεις του κέντρου άμυνας. Μην ξεχνάμε ότι έχει θητεύσει σε Σάο Πάολο, Μπολόνια, Τορίνο, Αλ Γκαράφα και Σαουθάμπτον.

Αλλά, ξέχωρα, από αυτό, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για την περίπτωση του Κάρμο. Η παραμονή του αποτελεί «διακαή πόθο» και ο Ολυμπιακός θα ξοδέψει κάθε πιθανότητα, προκειμένου να υπερκεράσει τις απαιτήσεις της Πόρτο και να τον κρατήσει στο Λιμάνι.

*Φωτογραφία: Transfermarkt

Διαβάστε επίσης