Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η απάντηση του Ολυμπιακού στην...παραφιλολογία που αφορά το τμήμα μπάσκετ

Η απάντηση του Ολυμπιακού στην...παραφιλολογία που αφορά το τμήμα μπάσκετ
Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 - 22:04

Ο Ολυμπιακός είναι ένας και αδιαίρετος, μία οικογένεια. Καμία προπαγάνδα και καμία παραφιλολογία δεν θα το αλλάξει αυτό, όσο και να θέλουν ορισμένοι...καλοθελητές.

Άλλωστε, αυτό τονίζουν και στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, που δεν κάθονται «άμαχοι» απέναντι σε όσα ακούγονται σχετικά με το τμήμα μπάσκετ και τον ισχυρό άνδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Κάθε άλλο μάλιστα. Στηρίζουν τους αδελφούς Αγγελόπουλους, τονίζοντας ότι η ομάδα μπάσκετ έχει ανθρώπους πρόθυμους να επενδύσουν, με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, οι οποίοι θέλουν πρωταγωνιστή τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Από την πλευρά της, σύσσωμη η οικογένεια του Βαγγέλη Μαρινάκη βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Θρύλου, με την ένθερμη υποστήριξή της, κάτι που δεν αλλάζει ποτέ και αποτελεί αρχή.

Όλη αυτή η κατάσταση το μόνο που καταφέρνει είναι να ευνοεί τους αντιπάλους του Ολυμπιακού. Η παραφιλολογία δεν πρέπει να επηρεάσει τους φίλους της ομάδας, που πρέπει να είναι συνεχώς ενωμένη, όπως σε κάθε σπιθαμή της ιστορίας της.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ομάδα μπάσκετ έχει ανθρώπους που και πρόθυμοι είναι να επενδύσουν και μεγάλη οικονομική επιφάνεια έχουν ώστε να διατηρήσουν τον Ολυμπιακό πρωταγωνιστή σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η παραφιλολογία κάνει καλό μόνον στους αντιπάλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας.

Ο κ. Μαρινάκης έχει τονίσει ότι εκείνος και η οικογένεια του είναι πάντα δίπλα στην ομάδα μπάσκετ, ένθερμοι υποστηρικτές της.»

Η απάντηση, λοιπόν, στους «καλοθελητές» είναι μία. Ότι ο Ολυμπιακός είναι ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ! Και θα εξακολουθήσει να είναι μία οικογένεια.

Διαβάστε επίσης