Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «άνοδος» του Ραμόν!

Η «άνοδος» του Ραμόν!
Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 - 20:18

Μία εξαιρετική εμφάνιση έκανε πριν από μερικές μέρες ο Ραμόν, ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, που αγωνίζεται ως δανεικός στην Κουιάμπα. Ο Βραζιλιάνος σκόραρε ένα υπέροχο τέρμα ενώ έδωσε και μία ασίστ στην νίκη της ομάδας του με 5-0 επί της Φορταλέζα.

Στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης η ομάδα του κέρδισε κόρνερ, ο Τίνγκα απομάκρυνε με το κεφάλι και ο Ραμόν, που βρισκόταν έξω από την περιοχή, έπιασε ένα σουτ στην κίνηση, για το γκολ του στο ματς! Παράλληλα, στο 45+8′ είχε την ασίστ στον Πίτα, ο οποίος πέτυχε το 4-0 της ομάδας του στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Πλέον, ο Ραμόν, έφτασε τις 37 συμμετοχές, με δύο γκολ και έξι ασίστ με την Κουιάμπα.

Οι θετικές εντυπώσεις του Ραμόν που δε βρήκε χώρο στο ρόστερ του Ολυμπιακού και κατέγραψε μόλις 11 συμμετοχές (1 ασίστ) στο λιμάνι και δεν είχε ιδιαίτερα πετυχημένο πέρασμα ως δανεικός από την Εσπανιόλ στην Ισπανία (15 συμμετοχές, 2 ασίστ), δεν πέρασαν απαρατήρητες από το transfermarkt. Ο νεαρός αριστερός μπακ, πλέον είδε τη χρηματιστηριακή του αξία να κάνει και πάλι άλματα και συγκεκριμένα κοστολογείται αυτή τη στιγμή στα 2,5 εκατ. ευρώ. Μια τιμή που είχε και όταν έφτασε στον Πειραιά, αλλά στη συνέχεια έπεσε κατά 500 χιλιάρικα, αφού όπως είπαμε, δεν κατάφερε να κάνει το κάτι… παραπάνω με τις ευκαιρίες που πήρε.

Διαβάστε επίσης