Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα... μάτια του Ολυμπιακού είναι παντού!

 Τα... μάτια του Ολυμπιακού είναι παντού!
Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 - 16:15

Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει με τις μεταγραφικές του κινήσεις τα τελευταία χρόνια ότι επενδύει στο μέλλον και στο καλύτερο, ντύνοντας στα ερυθρόλευκα, ταλαντούχους και με παραστάσεις ποδοσφαιριστές, ακολουθώντας πιστά τα πρότυπα των κορυφαίων συλλόγων του πλανήτη.

Ολα αυτά μελετώνται και αναλύονται από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και στελέχη της Διοίκησης σε συζητήσεις που κάνουν ενόψει της νέας σεζόν. Μίας σεζόν ιστορικής, καθώς ο Σύλλογος κλείνει 100 χρόνια ζωής και ο πήχης πρέπει να ανέβει, να τα σαρώσει όλα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η μεταγραφή του Μάρκο Στάμενιτς από τον Ερυθρό Αστέρα μέσω… Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Νεοζηλανδός -με σερβικό διαβατήριο και ρίζες- χαφ αποτελεί μία επιλογή με τη σύμφωνη γνώμη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ που τον αγόρασε για ένα ποσό κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και μέλη της Διοίκησης κάνουν τις κινήσεις του για να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός, αλλά και να ολοκληρώσουν τις εκκρεμότητες των συμβολαίων που λήγουν. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν σιγά σιγά να προχωρούν τις κινήσεις τους και στα μεταγραφικά ζητήματα.

Μάλιστα, υπάρχουν μέλη της ομάδας και της Διοίκησης που «παρακολουθούν» παίκτες από το Euro που γίνεται στην Γερμανία και από το Copa America που γίνεται στις ΗΠΑ. Υπάρχουν παίκτες που ταιριάζουν στα «θέλω» του Μεντιλίμπαρ και ίσως μετά το τέλος του τουρνουά να δούμε κάποια κίνηση για την απόκτηση τους.

Διαβάστε επίσης