Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάρτα Μέλους και Κάρτα Φιλάθλου: Το δικό μας «ευχαριστώ» στη μεγάλη μας αγάπη

Κάρτα Μέλους και Κάρτα Φιλάθλου: Το δικό μας «ευχαριστώ» στη μεγάλη μας αγάπη
Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 - 15:52

Από το πρώτο... δευτερόλεπτο της ένδοξης ιστορίας του, ο Ολυμπιακός έχει ως μεγαλύτερη δύναμή του τον κόσμο του. Εξάλλου, το λέει και ο ύμνος του Θρύλου: «Εχεις δύναμή σου, Ολυμπιακέ, τον πύρινό σου κόσμο, που δεν λυγά ποτέ».

Ο «ερυθρόλευκος» κόσμος είναι πάντα δίπλα στη μεγάλη του αγάπη, την καψούρα του, όχι μόνο με την παρουσία του σε όλα τα γήπεδα όλων των αθλημάτων, αλλά και με την οικονομική του στήριξη. Μην ξεχνάμε, ότι οι φίλαθλοι των Πειραιωτών είναι η βάση, ο «αιμοδότης» του Ερασιτέχνη. Με την σπουδαία και αδιάκοπη οικονομική στήριξη των ΓΑΥΡΩΝ, με την αγορά της Κάρτας Μέλους, όλα αυτά τα χρόνια, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει μετατραπεί στον κορυφαίο του κόσμου ή αλλιώς, σε «εργοστάσιο» τίτλων!

Πέρα από την τεράστια βοήθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη και τη σταθερή διοίκηση του Μιχάλη Κουντούρη, ο Ερασιτέχνης Θρύλος μεγαλουργεί, «σαρώνει» τα πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη, χάρη στους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Ο «ερυθρόλευκος» σύλλογος είναι, πλέον, ο πιο επιτυχημένος πολυαθλητικός της Ευρώπης, με 314 τρόπαια στα βασικά ομαδικά αθλήματα, σε επίπεδο Ανδρών-Γυναικών

Και όλη αυτή η γιγάντωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού οφείλεται, πάνω από όλα, στους ΓΑΥΡΟΥΣ και την οικονομική τους στήριξη.

Έχεις δύναμή σου, Ολυμπιακέ, τον «πύρινό» σου κόσμο!

Θυμίζουμε την ενημέρωση:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους Φιλάθλους και τα Μέλη του ότι ξεκίνησε η διαδικασία έκδοσης της Κάρτας Μέλους και της Κάρτας Φιλάθλου για τη σεζόν 2024-2025.

Οι τρόποι διάθεσης της Κάρτας Μέλους και της Κάρτας Φιλάθλου:

- Aπό το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων που βρίσκεται στην εμπορική στοά του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την Θύρα 17, μπροστά από το μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7), καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 10:00-18:00.

- Από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., πατώντας εδώ

- Μέσα από τη νέα πλατφόρμα ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει τη δυνατότητα να καλύψει τις χρονιές που δεν είχε ανανεώσει τη συνδρομή του!».

Διαβάστε επίσης