Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλει να τριτώσει με τον Ολυμπιακό ο... γουρλής Στάμενιτς!

Θέλει να τριτώσει με τον Ολυμπιακό ο... γουρλής Στάμενιτς!
Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 - 14:31

Η μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού ενισχύθηκε με ένα πραγματικό «εργαλείο». Ο Μάρκο Στάμενιτς γίνεται μέλος του ρόστερ της Νότιγχαμ Φόρεστ με μετακίνηση από τον Ερυθρό Αστέρα και στη συνέχεια, θα ενταχθεί στους κατόχους του Conference League, τον Θρύλο. Τη σεζόν 2023-24, ο πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής από την Νέα Ζηλανδία είχε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με δύο γκολ και μία ασίστ στο ενεργητικό του.

Ο ταλαντούχος χαφ ανακοινώθηκε χθες (21/6) από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Προέρχεται από τις ακαδημίες της Κοπεγχάγης και του είχε δώσει ντεμπούτο βασικού στο πρωτάθλημα Δανίας, σε επίπεδο αρχικής ενδεκάδας, στα 18 χρόνια του. Μετά από μία εξαιρετική σεζόν ως δανεικός στη Β΄κατηγορία, ο Στάμενιτς επέστρεψε στην Κοπεγχάγη, παίρνοντας μαζί της το νταμπλ, αλλά και παίζοντας τρία 90λεπτα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, αιφνιδίασε τους Δανούς αρνούμενος να υπογράψει νέο συμβόλαιο και κλείνοντας από τον Φλεβάρη του 2023 στον Ερυθρό Αστέρα, με τον οποίο πήρε ξανά το ντάμπλ φέτος και έπαιξε ξανά βασικός στο Τσάμπιονς Λιγκ, άλλα τέσσερα παιχνίδια.

Αυτή την θετική παράδοση ή το γούρι ευελπιστούν να φέρει και στο Λιμάνι, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Μπορεί να κάνει και τρίτο νταμπλ σε μία τριετία, σε τρίτη διαφορετική ομάδα, πλέον στον Ολυμπιακό!

Διαβάστε επίσης