Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η σπουδαία στιγμή του Χόλσγκροουβ

Η σπουδαία στιγμή του Χόλσγκροουβ
Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 - 14:19

Ο Τζόρνταν Χόλσγκροουβ, έπαιξε με τη μορφή δανεισμού στην Εστορίλ από τον Ολυμπιακό και παρά το γεγονός πως στο πρώτο «μισό» της σεζόν ήταν εξαιρετικός, στο δεύτερο, ένας τραυματισμός τον άφησε εκτός από τα τέλη Ιανουαρίου.

«Ένιωσα μεγάλη υποστήριξη, μεγάλη βοήθεια από τους συμπαίκτες μου, τους ήξερα ήδη γιατί είχα παίξει εναντίον τους την περασμένη σεζόν, οπότε «έσπασε» ο πάγος αμέσως, αλλά είχα πολλή βοήθεια και υποστήριξη από την πρώτη μέρα» είπε στο ευχαριστήριο μήνυμα του στην Εστορίλ.

Συνέχισε: «Ακόμη και όταν δεν έπαιζα, περνούσα πολύ χρόνο στο γυμναστήριο, αλλά ναι, πέρασα περισσότερο χρόνο εδώ από ό,τι περίμενα. Οι εγκαταστάσεις εδώ είναι επίσης εξαιρετικές και μπόρεσα να τις χρησιμοποιήσω όταν ήμουν τραυματίας και είχα χρόνο να περάσω καλά εδώ με τα παιδιά».

Ο Σκωτσέζος μέσος, μεταξύ άλλων επεσήμανε στις δηλώσεις του πως η κορυφαία του στιγμή στην πορτογαλική ομάδα, ήταν το γκολ που σημείωσε απέναντι στην κυπελλούχο Πορτογαλίας, Πόρτο, μέσα στο «Ντραγκάο» και με το οποίο έδωσε τη νίκη με 1-0 στην ομάδα του. Μάλιστα το γκολ του εκείνο ήταν με απευθείας εκτέλεση φάουλ και ήταν από τα πιο «λαμπρά» της καριέρας του.

«Θα πρέπει να επιστρέψω στη μνήμη του αγώνα με την Πόρτο, φυσικά. Φυσικά, η νίκη στο «Ντραγκάο» είναι μια απίστευτη μέρα και το σκοράρισμα είναι επίσης ένα υπέροχο συναίσθημα, που βοηθά την ομάδα. Νομίζω ότι ήταν ένα σημείο καμπής για εμάς» ήταν το μήνυμα του Χόλσγκροουβ.

Διαβάστε επίσης