Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Euro: Γκολ και θέαμα (video)

Euro: Γκολ και θέαμα (video)
Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 - 13:57

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι του 4ου ομίλου, Γαλλία – Ολλανδία, με τις δυο ομάδες, να βρίσκονται μία ανάσα από την επόμενη φάση. Η Αυστρία νίκησε 3-1 την Πολωνία και την άφησε εκτός διοργάνωσης.

O Αντουάν Γκριεζμάν δεν κατάφερε το γκολ από πολύ ευνοϊκές θέσεις, πρώτα στο 14′ και στη συνέχεια στο 65ο λεπτό χάρη στη σωστή αντίδραση του Βερμπρούχεν.

Ο Σίμονς στο 69’έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Ντούμφρις επηρέαζε την κίνηση του τερματοφύλακα Μενιάν, οφσάιντ δηλαδή και κάπως έτσι Ολλανδοί και Γάλλοι έφεραν την πρώτη ισοπαλία χωρίς γκολ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Σα «θηρίο» στο κλουβί ο καθηλωμένος λόγω του τραύματος στη μύτη Κιλιάν Εμπαπέ παρακολούθησε το ντέρμπι στη Λειψία από τον πάγκο. Το ίδιο πικραμένοι στο φινάλε και οι Γάλλοι οπαδοί.

Γαλλία και Ολλανδία έχουν από τέσσερις βαθμούς. Από πίσω τους στους τρεις, η Αυστρία ήρθε με φόρα από το Βερολίνο και τη μεγάλη νίκη επί της Πολωνίας.

Όλα άρχισαν με το γκολ του Τράουνερ στο 9′ και παρότι η Πολωνία ισορρόπησε το ματς πριν το ημίχρονο με το γκολ του Πιόντεκ, ο Μπαουμγκάρτνερ στο 66ο λεπτό με εξαίρετο σουτ και ο Αρανούτοβιτς με εκτέλεση πέναλτι στο 78′ έφεραν το σκορ στο 3-1, νίκη στη χώρα τους και ενθουσιασμό στους συμπατριώτες τους.

Στο Κόπα Αμέρικα, το Άρλινγκτον του Τέξας δεν ήταν γούρικο για το Περού και τη Χιλή. Λευκή ισοπαλία για τις ομάδες καθώς ο Αλέξης Σάντσες στο 15ο λεπτό ούτε ο ίδιος κατάλαβε γιατί δεν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στην πιο χαρακτηριστική ευκαιρία της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης