Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι Αργεντίνοι στέλνουν τον Μπόρχα στον Θρύλο (videos)

Οι Αργεντίνοι στέλνουν τον Μπόρχα στον Θρύλο (videos)
Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 - 10:36

Δεν σταματά ποτέ η αναζήτηση παικτών στον Ολυμπιακό. Είτε για μια θέση υπάρχει άμεση ανάγκη, είτε όχι. Για τη θέση του φορ, συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός, δεν έχει επιλογές με την υπόθεση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί να μην έχει οριστικοποιηθεί.

Οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν ανοίξει για τα καλά τον… φάκελο «φορ» και έτσι συνεχίζουν να αναζητούν για εκεί έναν παίκτη, ικανό να σταθεί άμεσα σε υψηλό επίπεδο, εφόσον χρειαστεί. Σε αυτό το μοντέλο, το βλέμμα του Ολυμπιακού έχει στραφεί στην Αργεντινή! Εκεί όπου οι Πειραιώτες έχουν κεντράρει επάνω στον 31χρονο στράικερ της Ρίβερ Πλέιτ, τον Μιγκέλ Μπόρχα, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Το όνομα του Μπόρχα δεν ακούγεται πρώτη φορά στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών, αφού η περίπτωσή του είχε ακουστεί ξανά στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, το 2017, ο ατζέντης του είχε τονίσει πως η ομάδα της Super League ήταν ανάμεσα σε εκείνες που τον είχαν στο στόχαστρο και φυσικά αναφερόταν στον Ολυμπιακό

Ο Μπόρχα είναι 31 ετών, κοστολογείται περίπου στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ και στην εφετινή σεζόν σε 25 παιχνίδια έχει σκοράρει 22 φορές, ενώ έχει δώσει και τρεις ασίστ.

Διαβάστε επίσης