Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για αυτό Φάληρο και όχι Νότιγχαμ...

Για αυτό Φάληρο και όχι Νότιγχαμ...
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 - 22:46

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει και η συγκέντρωση των Πειραιωτών θα γίνει στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη στις 8 Ιουλίου, προκειμένου να περάσουν οι παίκτες από εργομετρικές εξετάσεις και στις 15 του μήνα θα μεταβούν στην Ολλανδία, όπου θα δώσουν μια σειρά από φιλικά παιχνίδια (τέσσερα πιθανότατα εκεί) και θα επιστρέψουν στη βάση τους στις 27/7. Με τα φιλικά συνολικά να υπολογίζονται οκτώ.

Η ομάδα του Πειραιά μάλιστα έκλεισε και ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Τα ματς θα γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις αρχές Αυγούστου (πιθανότατα στις 8 του μήνα) και θα είναι ένα από τα πολλά που θα δώσει ο Ολυμπιακός κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του. Μάλιστα, στην αρχή είχε γίνει συζήτηση, προκειμένου το φιλικό να γίνει στο Νότιγχαμ, αλλά τελικά ο αγώνας θα γίνει στο Φάληρο. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει τονίσει πως προτιμάει η ομάδα του να μην κάνει πολλές μετακινήσεις για τα φιλικά της παιχνίδια. Παράλληλα, στο φιλικό με τους Άγγλους, αναμένεται να παρουσιαστεί και το τρόπαιο του Κόνφερενς Λιγκ, μπροστά στον κόσμο της ομάδας.Yπενθυμίζεται πως τόσο ο Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα, θα κάνουν σέντρα στις 17 Αυγούστου.

Διαβάστε επίσης

Ψάχνουν ελπίδα για τη διαιτησία

Ψάχνουν ελπίδα για τη διαιτησία

Νέο σχέδιο για την επαγγελματική διαιτησία. Για αυτό κινδυνεύουν να μείνουν εκτός οι τέσσερις από τους επτά διεθνείς (Σιδηρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Μανούχος, Παπαπέτρου).