Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μαζί κάναμε το όνειρο πραγματικότητα» (video)

«Μαζί κάναμε το όνειρο πραγματικότητα» (video)
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 - 19:42

Ο Ολυμπιακός, ο Θρύλος της Ευρώπης έκανε πραγματικότητα το «όνειρο τρελό» και έφτασε μέχρι την κορυφή της Ευρώπης. Ακόμα και μερικές εβδομάδες μετά, αυτό δεν μπορεί να ξεχαστεί. Και ευτυχώς ούτε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ μας αφήνει να το ξεχάσουμε.

Με το «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...» να δονεί την ατμόσφαιρα, ο Ολυμπιακός θέλησε να πει το δικό του «ευχαριστώ» στους ΓΑΥΡΟΥΣ και τη συγκινητική τους παρουσία δίπλα στην ομάδα, καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, όπου κι αν βρέθηκε αυτή.

Μάλιστα, η λεζάντα αυτού του μαγικού βίντεο μας δίνει να καταλάβουμε, για ακόμα μία φορά, ότι ο Θρύλος στο γήπεδο παίζει με...12 παίκτες. «Μαζί κάναμε το όνειρο πραγματικότητα» αναφέρει η ΠΑΕ για τον εκπληκτικό κόσμο του Ολυμπιακού, δείχνοντας τις καλύτερες στιγμές του, από το «θαύμα της Τοπόλα» μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και την κατάκτηση του Conference League.

Απολαύστε παρακάτω το μαγικό αυτό βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Ψάχνουν ελπίδα για τη διαιτησία

Ψάχνουν ελπίδα για τη διαιτησία

Νέο σχέδιο για την επαγγελματική διαιτησία. Για αυτό κινδυνεύουν να μείνουν εκτός οι τέσσερις από τους επτά διεθνείς (Σιδηρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Μανούχος, Παπαπέτρου).