Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Όρτα, η Μπράγκα και ο Ολυμπιακός

Ο Όρτα, η Μπράγκα και ο Ολυμπιακός
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 - 17:43

Με τις ιατρικές και σωματικές εξετάσεις ξεκίνησε η Μπράγκα την προετοιμασία της, έχοντας και μερικούς εκ των παικτών που έχουν φύγει δανεικοί αλλά έπρεπε να παραστούν για το τυπικό της διαδικασίας.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Αντρέ Όρτα ο οποίος παρέστη στην έναρξη της προετοιμασίας της πορτογαλικής ομάδας, που παλεύει «με νύχια και με δόντια» να τον «επαναπατρίσει», ξέροντας ότι φαβορί για τον παίκτη αποτελεί, μέχρι στιγμής, ο Θρύλος. Για αυτό, η Μπράγκα θέλει να «τσιτώσει» τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι, παρ’ όλα αυτά δεν δείχνουν ότι θα υποκύψουν εύκολα στα «παιχνίδια» των Πορτογάλων.

Η ρήτρα είχε συμφωνηθεί στα 6 εκατομμύρια ευρώ, επί παρουσίας Πέδρο Άλβες, ωστόσο η Μπράγκα κάνει «κόνξες» και μάλιστα σε πολλά από τα στιγμιότυπα που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τα εργομετρικά απαθανατίζει τον Όρτα.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, πιστεύουν ότι θα υπάρξει μία υποχώρηση και ένα deal στα 5 εκατομμύρια ευρώ, με υποχώρηση της άλλης πλευράς, θα μπορούσε να είναι ένα πολύ ρεαλιστικό σενάριο.

Άλλωστε, οι δύο σύλλογοι έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, για περιπτώσεις όπως αυτή του Φελίπε Πάρντο, αλλά και του Μπρούνο Βιάνα.

Διαβάστε επίσης