Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Ανοιχτό» του Ιμπόρα...

«Ανοιχτό» του Ιμπόρα...
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 - 16:22

Μόλις ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού με την κατάκτηση του Conference League, ο Βιθέντε Ιμπόρα είχε προχωρήσει σε δηλώσεις στις οποίες, μεταξύ άλλων, είχε αναφέρει πως η καρδιά του λέει να επιστρέψει στη Λεβάντε κι εκεί να ολοκληρώσει την καριέρα του. Παρόλα αυτά, είναι σαφές ότι ο Ισπανός χαφ έχει «δεθεί» με τον Ολυμπιακό.

Η ισπανική ομάδα πιέζει για την επιστροφή του πολύπειρου «ερυθρόλευκου» άσου, όμως πρώτα, πρέπει να προχωρήσει σε πωλήσεις, ώστε να βάλει στα ταμεία της 4.000.000 ευρώ, μέχρι τις 30/6 (για τον ισολογισμό του συλλόγου). Και έτσι, σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, η Λεβάντε έχει στο «περίμενε» τον μέσο των Πειραιωτών, τουλάχιστον ως το τέλος του μήνα Ιουνίου.

Για το λόγο αυτό, το θέμα της αποχώρησης του Ιμπόρα από τον Ολυμπιακό δεν έχει τελειώσει. Παρά την ηλικία του, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θεωρεί πως ο Ιμπόρα μπορεί να προσφέρει πολλά για μια ακόμη σεζόν. Άλλωστε ο ίδιος μεταμόρφωσε την εικόνα του στο τελευταίο τρίμηνο της σεζόν και τον θέλει και πάλι μαζί του.

Εφόσον ο Ιμπόρα τελικά αποχωρήσει, ο Ολυμπιακός θα ενεργοποιήσει άλλες λύσεις για τη μεσαία του γραμμή.

Διαβάστε επίσης