Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο προσκήνιο και ο Λιάνκο! (videos)

Στο προσκήνιο και ο Λιάνκο! (videos)
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 - 13:46

Ο Θρύλος έχει ρίξει το βάρος τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην προσπάθεια παραμονής του Νταβίντ Κάρμο, καθώς και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και η διοίκηση της πειραϊκής ΠΑΕ τον θέλουν, αλλά παράλληλη κινούνται και για άλλη μια κίνηση αποκτώντας κεντρικό αμυντικό που θα πλαισιώσει τους υπάρχοντες και θα μπορεί να παίξει με το… καλημέρα αλλά και να τον ενισχύσει ποιοτικά και να μεγαλώσει τον ανταγωνισμό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής», έρχεται στο προσκήνιο το όνομα του Λιάνκο. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής (ύψους 1.87 μέτρα) ανήκει στη Σαουθάμπτον και αγωνίστηκε ως δανεικός στην Αλ Γκαράφα υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Λιάνκο Εβανγκελίστα Σιλβέιρα Νέβες Βοϊνοβιτς, όπως είναι το πλήρες όνομα του, διαθέτει και σερβικό διαβατήριο, θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη ή να συνεχίσει την καριέρα του στη Βραζιλία και ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει η Μποταφόγκο και η Βάσκο ντα Γκάμα.


Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί 151 φορές και έχει πετύχει 6 γκολ και έχει μοιράσει 3 ασίστ. Έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Σάο Πάολο Κ20, Μπολόνια Κ19, Μπολόνια, Αλ Γκαράφα, Σαουθάμπτον, Τορίνο.

Επίσης, έχει αγωνιστεί στις εθνικές ομάδες Κ20 και Κ23 της Βραζιλίας, ενώ νωρίτερα είχε παίξει στην Κ19 της Εθνικής Σερβίας.

Δείτε τον εν δράσει:

Διαβάστε επίσης