Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το Καλοκαίρι του Κωστούλα!

Το Καλοκαίρι του Κωστούλα!
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 - 10:33

Η Κ19 του Ολυμπιακού «σάρωσε» στην Ελλάδα και Ευρώπη, κατακτώντας το πρωτάθλημα και το UEFA Youth League. Υπάρχουν αρκετά παιδιά από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, που μπορούν να πάρουν το… ασανσέρ για την πρώτη ομάδα. Μάλιστα, μίνιμουμ τέσσερις ποδοσφαιριστές, θα κάνουν προετοιμασία με την πρώτη ομάδα των Πειραιωτών. Μάλιστα, οι επικρατέστεροι για να ενταχθούν στην πρώτη ομάδα είναι οι Ισίδωρος Κουτσίδης, Χρήστος Μουζακίτης, Αντώνης Παπακανέλλος και Μπάμπης Κωστούλας.

Aναφορικά με τον Xαράλαμπο Κωστούλα, που γράφει τη δική του ιστορία ως φορ του Ολυμπιακού, αποτελεί το «next big thing» των Πειραιωτών, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Χαράλαμπος Κωστούλας, έκανε μια εξαιρετική σεζόν, παίζοντας σε δύο τμήματα του Ολυμπιακού (Ολυμπιακός Β’ , Ολυμπιακός Κ19) και σε 32 συμμετοχές με 9 γκολ και 6 ασίστ κάνοντας όλη την Ευρώπη να παραμιλάει με τις επιδόσεις του και τις εμφανίσεις στο Youth League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα τον καλέσει στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού, που θα διεξαχθεί σε περιοχή κοντά στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.

Ο Κωστούλας έκλεισε τα 17 του χρόνια πριν 20 ημέρες, αποτελεί «γέννημα θρέμμα» των ακαδημιών του Ολυμπιακού και οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν πολύ στο ταλέντο και στην αξία του και είναι ευκαιρία του να μείνει στην πρώτη ομάδα και να καθιερωθεί.

Άλλωστε, έχει πάρει το «βάπτισμα» από το πρότυπο του και τον καλύτερο σέντερ φορ που φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού. Αναφερόμαστε φυσικά στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Όπου με μια ανάρτηση, «έχρισε» τον διάδοχο του στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού. Με τίτλο «my striker» ανέβασε μια φωτογραφία μαζί με τον «killer» Μπάμπη Κωστούλα!

Μάλιστα, για όσους δε θυμούνται, προπονήθηκε για αρκετές ημέρες υπό τις οδηγίες του πρώην τεχνικού της πρώτης ομάδας, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αλλά ο 43χρονος τεχνικός αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην τελική αποστολή για την Αυστρία, το καλοκαίρι. Κυρίως λόγω ενός τραυματισμού που αντιμετώπισε, με αποτέλεσμα να χάσει κάποιες προπονήσεις.

Διαβάστε επίσης