Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Αποχαιρετά τον Ολυμπιακό ο Ζοάο Καρβάλιο! (photo)

Αποχαιρετά τον Ολυμπιακό ο Ζοάο Καρβάλιο! (photo)
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 - 20:28

«Τέλος εποχής» και επίσημα από τον Ολυμπιακό για τον Ζοάο Καρβάλιο, με την εταιρεία «Sports Tailors» που τον εκπροσωπεί να ανακοινώνει το φινάλε του Πορτογάλου χαφ από το Λιμάνι, έπειτα από 2,5 χρόνια παρουσίας (ένα εξ αυτών με δανεισμό στην Εστορίλ).

Κάπως έτσι, ένας «κύκλος» που περιελάμβανε το πρωτάθλημα Ελλάδας για τη σεζόν 2021/22 και φυσικά το Conference League της σεζόν 2023/24, μοιάζει να κλείνει οριστικά, αλλά και πειτυχημένα.

Συνολικά με τον Ολυμπιακό κατέγραψε 46 συμμετοχές, 3 γκολ και 5 ασίστ, παίζοντας φέτος 29 ματς εξ αυτών, με 1 γκολ και 2 ασίστ.

Όπως αναφέρει αναλυτικότερα η εταιρεία που τον εκπροσωπεί:

«Στο δρόμο για μια νέα περιπέτεια!

Με την κατάκτηση του Conference League αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος ήταν ένα από τα πιο πολύτιμα «γρανάζια» στην υπηρεσία του ελληνικού «κολοσσού» που στις 29 Μαΐου πανηγύρισε στην Αθήνα, νικητή της πρώτης ευρωπαϊκής διοργάνωσης που κέρδισε ποτέ ελληνικός σύλλογος, νικώντας στον τελικό τη Φιορεντίνα με 1-0.

Τη φετινή σεζόν, στην περίληψη των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, Europa League και Conference League, ο Πορτογάλος μέσος έχει παίξει 8 παιχνίδια.

Ο Ζοάο Καρβάλιο κλείνει, κάπως έτσι, τη σύνδεση με τον Πειραιώτικο σύλλογο, μετά από μία πορεία τριών σεζόν. Συνολικά, και με δανεισμό στην Εστορίλ ενδιάμεσα, ο δημιουργικός μέσος έχει παίξει 46 παιχνίδια, σκοράρει 3 γκολ και ασίστ για 5. Κέρδισε Ελληνικό Πρωτάθλημα το 2021/22 και τώρα σε αυτόν τον τελικό 2023/24 το Conference League.

Στα 27 του, ο Ζοάο Καρβάλιο ετοιμάζεται να επιλέξει έναν νέο σταθμό στην καριέρα του. Ο παίκτης που προπονήθηκε στην Μπενφίκα, όπου φόρεσε τη φανέλα και της πρώτης ομάδας, έχει εμπειρία σε πολλά πρωταθλήματα, έχοντας ήδη περάσει (εκτός Πορτογαλίας και Ελλάδας) από Αγγλία (Νότιγχαμ Φόρεστ) και Ισπανίας (Αλμερία)»

Διαβάστε επίσης

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ Live Streaming

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ Live Streaming

Ντέρμπι μεταξύ πρωταθλητών. Ισπανία και Ιταλία κοντράρονται απόψε το βράδυ (22:00) στο Γκελζενκίρχεν για την δεύτερη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου του Euro 2024.