Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Παρίσι με την Αργεντινή ο Έσε, απίθανο να βρεθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού!

Στο Παρίσι με την Αργεντινή ο Έσε, απίθανο να βρεθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού!
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 - 19:03

Σε πολύ καλό «φεγγάρι» βρίσκεται ο Έσε, του οποίου οι κόποι ανταμείβονται, έπειτα από την εξαιρετική σεζόν που είχε με τον Ολυμπιακό, με τον Χαβιέ Μασεράνο να τον έχει στα υπόψιν του, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων με την Αργεντινή.

Η πιθανότητα επιλογής του συγκεντρώνει τις περισσότερες ψήφους, με τον μέσο του Θρύλου να ετοιμάζεται για Παρίσι, κάτι που επηρεάζει και τους «ερυθρόλευκους». Διότι αν αυτό το σενάριο, εν τέλει, γίνει πραγματικότητα, ο 22χρονος αμυντικός μέσος ενδέχεται να χάσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, αν όχι ολόκληρη την pre-season.

Ο Έσε, συγκεκριμένα, θα απουσιάσει σίγουρα από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, ενώ αν η Αργεντινή φτάσει μακριά στη διοργάνωση, τότε η επιστροφή του θα γίνει κοντά στις 15 Αυγούστου, ήτοι κάτι λιγότερο από μία εβδομάδα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Πέραν αυτού, πρέπει να αναφερθεί ότι πολλά βλέμματα βρίσκονται πάνω στον Αργεντινό χαφ. Ειδικά η ασίστ του για τον Ελ Κααμπί, στον τελικό του Conference League, έκλεψε την παράσταση και πολλοί «μνηστήρες» θα προσπαθήσουν να προσεγγίσουν τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα πουλήσουν το «τομάρι» τους τόσο φθηνά, όντας και το μεγάλο φαβορί για τη συνέχεια της καριέρας του Έσε. Άλλωστε, και στις προτιμήσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή προτεραιότητα έχει μόνο ο Θρύλος!

Διαβάστε επίσης