Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόταση Αγραφιώτη για επιτροπή ευθυνών

Πρόταση Αγραφιώτη για επιτροπή ευθυνών
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 - 15:00

Το θέμα της επαναδραστηριοποίησης του Νικολάου Κολιολιού και η καταβολή μισθών υπερημερίας συζητήθηκε στη συνεδρίαση της ΕΕ της ΕΠΟ, που έγινε τη Δευτέρα 17/6. Η ομοσπονδία αποφάσισε να εφαρμόσει τη δικαστική απόφαση, καθώς ο κ. Κολιολιός δικαιώθηκε στον Αρειο Πάγο, και να του καταβάλει αποζημίωση άνω των 500.000 ευρώ. Παράλληλα, ειπώθηκε ότι θα τού γίνει πρόταση να συνεχίσει σε άλλο πόστο από αυτό του αναπληρωτή οικονομικού διευθυντή και με περικοπή στο ύψος της αμοιβής του. Αγνωστο αν προβλέπεται.

Τον λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Δημήτρης Αγραφιώτης, ο οποίος πρότεινε τη δημιουργία επιτροπής «για να ψάξουμε τι έγινε και φτάσαμε ως εδώ», ενώ ξεκαθάρισε ότι πρέπει να εφαρμοστεί η απόφαση του Αρείου Πάγου. Το θέμα δεν προχώρησε ώστε από την ΕΠΟ να μιλήσουν πρώτα με τον κ. Κολιολιό, σχετικά με τις απαιτήσεις του.

Ο κ. Κολιολιός φέρεται να είχε σύμβαση ορισμένου χρόνου, δεν αναφέρθηκε ποτέ στην ΕΕ ότι απολύεται. Επίσης, η ΕΠΟ εμφανίζεται να τού έχει ανανεώσει τρεις φορές τη σύμβασή του, άρα έπρεπε να τον προσλάβει με σύμβαση αορίστου χρόνου.

Διαβάστε επίσης