Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Ερυθρόλευκο» ρεκόρ σε Κάρτες Μέλους και Κάρτες Φιλάθλου στη Χίο! (video)

«Ερυθρόλευκο» ρεκόρ σε Κάρτες Μέλους και Κάρτες Φιλάθλου στη Χίο! (video)
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 - 14:12

Ο Ολυμπιακός είναι Κυπελλούχος Ευρώπης, από τις 29/5, γράφοντας ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Θρύλος είναι ο μόνος σύλλογος στην Ελλάδα, με ευρωπαϊκό τρόπαιο. Και όπως ξέρετε, με την κατάκτηση του Conference League, «τρελάθηκε» όλη η χώρα και συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι από χαρά και περηφάνια, οι... άλλοι από «πόνο».

Ο κόσμος των Πειραιωτών θέλει να δει την «βαριά» κούπα του Conference League από κοντά, να φωτογραφηθεί μαζί της, να έχει στο... άλμπουμ του αυτή την τεράστια, ιστορική στιγμή!

Σε Αίγινα και Κρήτη, λοιπόν, ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού είχε αυτή την ευκαιρία, είδε από κοντά την ιστορική ευρωκούπα, αλλά και αυτή των Νέων.

Προχθές, Τρίτη (18/6), τα τρόπαια του Conference League και του UEFA Youth League του Θρύλου... επισκέφτηκαν τη Χίο και γνώρισαν αποθεωτική υποδοχή από τους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι του νησιού της μαστίχας «τρελάθηκαν» από τη χαρά τους, ακόμη περισσότερο, αφού βρέθηκαν σε απόσταση... αναπνοής από τα ιστορικά ευρωπαϊκά, τον τίτλο του Conference League και αυτόν του UEFA Youth League!

Πέρα από αυτό, όμως, στο πλαίσιο της θρυλικής περιοδείας των ποδοσφαιρικών ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού στη Χίο, πάνω από 500 ΓΑΥΡΟΙ προμηθεύτηκαν την Κάρτα Μέλους της σεζόν 2024-25 και τη συλλεκτική Κάρτα Φιλάθλου για τα 100 χρόνια, νούμερο εντυπωσιακό!

Η ενημέρωση του Ερασιτέχνη Θρύλου: «Η Θρυλική περιοδεία των δυο ευρωπαϊκών τροπαίων, του UEFA Europa Conference League και του UEFA Youth League, συνεχίστηκε, την Τρίτη (18/6), στη Χίο, με την τεράστια ανταπόκριση του κόσμου, η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Πάνω από 5.000 φίλαθλοι του Ολυμπιακού, έδωσαν το «παρών» στην κεντρική πλατεία της Χίου και φωτογραφήθηκαν με τα τρόπαια, ενώ καταγράφηκε ρεκόρ στην έκδοση της Κάρτας Μέλους και της Κάρτας Φιλάθλου.

Περισσότεροι από 500 φίλαθλοι προμηθεύτηκαν την Κάρτα Μέλους της σεζόν 2024-25 και τη συλλεκτική Κάρτα Φιλάθλου για τα 100 χρόνια, τις οποίες παρέλαβαν με το ονοματεπώνυμό τους, τυπωμένο επάνω σε αυτές. Σήμερα, Πέμπτη (20/6), η θρυλική περιοδεία συνεχίζεται, με προορισμό τη Μυτιλήνη ενώ το Σάββατο (22/6), οι δυο ευρωπαϊκές κούπες θα βρίσκονται στη Σάμο».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης