Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χαμός στην «κόκκινη» Χίο για τα ευρωπαϊκά του Θρύλου! (video)

Χαμός στην «κόκκινη» Χίο για τα ευρωπαϊκά του Θρύλου! (video)
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 - 23:59

Ο Ολυμπιακός είναι Κυπελλούχος Ευρώπης, από τις 29/5, γράφοντας ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Θρύλος είναι ο μόνος σύλλογος στην Ελλάδα, με ευρωπαϊκό τρόπαιο. Και όπως ξέρετε, με την κατάκτηση του Conference League, «τρελάθηκε» όλη η χώρα και συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι από χαρά και περηφάνια, οι... άλλοι από «πόνο».

Ο κόσμος των Πειραιωτών θέλει να δει την «βαριά» κούπα του Conference League από κοντά, να φωτογραφηθεί μαζί της, να έχει στο... άλμπουμ του αυτή την τεράστια, ιστορική στιγμή!

Σε Αίγινα και Κρήτη, λοιπόν, ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού είχε αυτή την ευκαιρία, είδε από κοντά την ιστορική ευρωκούπα, αλλά και αυτή των Νέων.

Χθες, Τρίτη (18/6), τα τρόπαια του Conference League και του UEFA Youth League του Θρύλου... επισκέφτηκαν τη Χίο και γνώρισαν αποθεωτική υποδοχή από τους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι του νησιού της μαστίχας «τρελάθηκαν» από τη χαρά τους, ακόμη περισσότερο, αφού βρέθηκαν σε απόσταση... αναπνοής από τα ιστορικά ευρωπαϊκά, τον τίτλο του Conference League και αυτόν του UEFA Youth League!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης